Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Robin se snaží přesvědčit sestru, aby se ještě nevzdávala panenství. Všichni při té příležitosti vzpomínají, jaké bylo jejich poprvé... (TV Prima)

Recenze (5)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Divně iracionální díl, který nezachrání ani Barneyho první sex story. Vlastně to celé tahá úplně neznámý sebevrah. Ale Tedovo angažmá se také hodnotí kladně, pro tentokrát. Zlatý průměr. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvanásta epizóda z druhej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "First Time in New York" (Prvý raz v New Yorku). Za Robin Scherbatskou do New Yorku príde jej mladšia sestra. Je to mladá, dospievajúca dievčina plná života. Robin robí veľké starosti to že si so sebou priviedla i svojho priateľa, s ktorým chce prísť o panenstvo. Za každú cenu sa ju snaží od toho odhovoriť. Požiada i svojich priateľov, aby jej vysvetlili, že s tým má ešte počkať. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podstatná část dvanácté epizody se odehrávala ve vstupní hale Empire State Building a na rozdíl od předchozího dílu byla vtipná. A to i navzdory tomu, že byla vlastně čistě o vztazích. Tvůrci se totiž tentokrát postavili ke zvolenému tématu tím správným způsobem, nešetřili humorem a výrazně mi zacvičili s bránicí. Hlavní postavou, která se mi starala o dobrou náladu, v tomto případě nebyl Barney ale zcela překvapivě Ted. / Poučení: Tentokrát mlčím, to nejdůležitější poučení je obsaženo přímo v epizodě. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Watch your step when you get up kids, 'cause I'm about to drop some knowledge. Relationships are like a freeway. Freeways have exits, so do relationships. The first exit, my personal favorite, is six hours in. You meet, you talk, you have sex, you exit when she's in the shower. The next exits are four days, three weeks, seven months. Then a year and a half, eighteen years, and the last exit: death, which, if you've been with the same woman for your entire life, it's like "Are we there yet?" ()

Zajímavosti (3)

  • Když Ted (Josh Radnor) vypráví příběh o svém poprvé, leží s Molly (Misti Traya) v posteli a má na sobě kalhoty. Když ale vstane, tak je nemá a začne si je oblékat. A když se příběh otočí, tak Molly má na sobě kalhoty, a když se zvedne, je nahá a teprve se začne oblékat. (Kaaaaa)

Reklama

Reklama