Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted musí vyhodit z práce bývalého šéfa, ale nemůže najít vhodnou příležitost. Barney nabídne Lily peníze, když ho nakreslí nahého... (TV Prima)

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trinásta epizóda z druhej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Columns" (Stĺpy). Ted Mosby sa stal šéfom architektonického oddelenia vo firme, kde pracuje. Jednou z jeho prvých povinností je dať výpoveď svojmu bývalému vedúcemu. To je však pre dobráka Teda veľký problém. Lily rieši dilemu, či má namaľovať akt Barneyho Stinsona, ktorý jej za to ponukol neodolateľne štedrú finančnú odmenu. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, už potřetí ve druhé sezóně jsem se dočkal zklamání. Tentokrát za to překvapivě nemohlo to, že by tvůrci až příliš zabředli do vztahových otázek, bylo to způsobeno prostě tím, že nepřišli se zajímavým dějem, takže jsem se po celou dobu celkem nudil. Abych nelhal, našly se i kvalitní momenty, ale bylo jich zoufale málo. Za mě zklamání. / Poučení: Platíš-li předem, vždy jdeš trochu do rizika. ()

Reklama

Reklama