Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Parta chce dodržet tradici společného sledování fotbalového finále. Nemohou se však dívat na přímý přenos. Nahrají si ho proto na video a musejí prožít celý den, aniž by se dozvěděli výsledek zápasu... (TV Prima)

Recenze (8)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štrnásta epizóda z druhej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Monday Night Football" (Nahraté finále). Vo ferbuári roku 2007 sa Ted, Robin, Barney, Marshall a Lily chystajú sledovať super bowl. Veľké finále. Je to ich dlhoročná tradícia. Prekazí im to však pohreb barmana z ich obľúbeného podniku kam pravideľne chodia. Rozhodnú sa, že si zápas nahrajú na video a pozrú si ho neskôr. Aby to bolo napínavé nesmú zistiť jeho výsledok. Ukáže sa to dosť náročné. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na plnou palbu to nebylo, ale proti předchozímu dílu byla čtrnáctá epizoda přímo fantastická. Tvůrci šli do sebe a po velmi slabém momentu, který si minule vybrali, se vzchopili a přišli s vtipnou zápletkou, kterou mi zlepšili náladu. Za mě celý díl táhli Ted s Barneym, ale neztratil se ani Marshall, protože vydírání bylo skvělé. Ženy byly tentokrát jen málo viditelné. / Poučení: Braň se útokem. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Některé části jsou vyloženě trapné, například jak se Robin začleňuje při sledování TV. Ale pak je tu Ted se svým zbavovačem smyslů 5000, Marshall ve školce a tak bych rád řekl, bylo to na pět, ale pak se to zvýšilo na čtyři. I když scéna jak Ted prochází kolem klejícího Barneyho byla super, celkově to působilo tak nějak lacině - ačkoli jednotlivé skeče se vážně vydařili. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Mocný rekordére, děkujeme ti za dary, které jsi nám dal. Moci zastavit živé vysílání a jít se vyčůrat je božské. A nezapomeňme na přetáčení reklam. Zdá se nenasytné žádat víc, ó kouzelná skřínko." Jedna z nejlepších epizod HIMYM vůbec! ()

rumbakoule69 

všechny recenze uživatele

Jedna z mých nejoblíbenějších epizod HIMYM obsahuje i jeden z mých nejoblíbenějších citátů. „Even if you know how something's going to end, that doesn't mean you can't enjoy the ride”. 10/10 ()

Reklama

Reklama