Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marshallovo auto těsně před ujetím 200 000 mil najede do výmolu a klekne. Při čekání na verdikt v servisu parta vzpomíná, co všechno s Fierem prožili... (TV Prima)

Recenze (6)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedemnásta epizóda z druhej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Arrivederci, Fiero" (Arrivederci, Fiero). Marshall Erikson sa musí rozlúčiť so svojim starým autom, ktoré mal od svojich šestnástich rokov. Po takmer dvestotisíc míľach vypovedalo službu. Dojazdilo. Je s ním koniec. Musí ho dať zošrotovať. Pri tej príležitosti si so svojimi priateľmi zaspomína, čo všetko s týmto starým dobrým fárom prežili. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmnáctá epizoda měla být zjevně nostalgickým dílem, který se loučil s historickým artefaktem prostřednictvím mnohých vzpomínek. K mé spokojenosti ale tvůrci místo nostalgie sáhli k humoru v množství větším než malém, takže se celému tomu loučení podařilo to, že mi byla způsobena dobrá nálada. A na tom pásku se mohla zaseknout mnohem větší hrůza. / Poučení: Naše staré kamarády nehodíme do smetí. (To bylo něco pro pamětníky) ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozér Ted, klasicky trapná Robin a celý námět je zbytečně roztahaný. Rozhodně plus za krátkou scénku Barney řidičem a Marshall za mlada v rouše Evinině také zaválel. Nicméně to nevyváží ten utahaný, usmrkaný zbytek. ()

Reklama

Reklama