Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted se stěhuje k Robin a Barney se tomu snaží zabránit. Ukradne stěhovák, ve kterém jsou všechny Tedovy věci... (TV Prima)

Recenze (4)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl rozhodně musela mít pod palcem trhlá feministka. Prakticky je to jen o tom, jak ženy ponižují své muže a do toho se i na jeho poměry dost střídmě vkládá Barney - to aby to nebyl úplný odpad . Dost možná je to i nejhorší díl vůbec, co se série týká, tak určitě. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, a po kvalitním rozloučení s Marshallovou dlouholetou součástí přišla osmnáctá epizoda, která mě nadšením rozhodně nenaplnila. Zatímco jsem v komentáři/recenzi k předchozímu dílu kvitoval značné množství humoru, tady jsem v tomto směru strádal. Humor se totiž dostal na úplně vedlejší kolej a zelenou dostaly vztahové otázky, které mě silně nudily. / Poučení: Nikdy nelez do dodávky k sériovým vrahům, je to o zdraví. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osemnásta epizóda z druhej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Moving Day" (Sťahovanie). Ted Mosby a Robin Scherbatska už nejaký čas spolu chodia a tak sa rozhodnú, že budú spolu bývať. Ted sa presťahuje ku Robin. Postupne však obaja zisťujú, že žiť spolu pod jednou strechou nebude také jednoduché ako si predstavovali. Ani Lily a Marshall sa bez svojho spolubývajúceho necítia dobre. A i Barney je radikálne proti tomu, aby sa Ted sťahoval. Takže sa nakonec vráti späť do svojho bytu. ***** ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ladys and Gentlemen, I have in my hand a copy of tonight's top 10 list. The category: Top 10 things i would have called my truck if Ted hadn't been a jerk and given it back. Number 10 - 'The Winne-Bango'. Number 9 - 'The Pick-Up Truck'. Number 8 - 'The Ford Explore Her'. Number 7 - 'The You Scream Truck'. You Scream. Number 6 - 'Feels on Wheels!'. Hello! Number 5 - 'The Ride Her Truck'. Number 4 - 'The 18-Squeeler'. Number 3 - 'The Esca-Laid'. Ih-ih-ih! Number 2 - 'The Slam-Boney'. Aaand the number 1 thing I would've called my truck if Ted hadn't been a jerk and given it back... 'The '69 Chevy'!" ()

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama