Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marshall a Lily se rozhodnou trávit poslední dva týdny před svatbou odděleně, aby byla jejich svatební noc svátečnější. Dokážou to alespoň jednu noc? (TV Prima)

Recenze (4)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poměrně slušná zábava, žádné výkyvy, nic nečekaného. Celé to funguje na přirozenosti postav a tak by to mělo být. Tedovi snahy o řeč, zejména ta slušňácká mě slušně pobavila. Za plné čtyři. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předtitulková scéna ve mně vzbudila dojem, že mi dvacátá epizoda druhé sezóny asi příliš nezvedne náladu, ale ukázalo se, že jsem soudil příliš zbrkle. Nešlo totiž jen o nudnou předsvatebně- vztahovou záležitost, jak jsem si původně myslel, protože tvůrci nešetřili na humoru, a i když se v tomto dílu vyskytl nejeden moment, který mě neoslovil, nemusel jsem ubrat na hodnocení víc než jednu hvězdičku. Barney opět vládl. / Poučení: Staň se zkušeným tiperem. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata epizóda z druhej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Showdown" (A ideme do finále).Do svatby Marshalla Eriksona a Lily Aldrinovej chýbajú už len dva týždne. Rozhodnú sa, že ich strávia oddelene, aby sa o to viac tešili na sviatočnú, vášnivú, svadobnú noc. Ukáže sa však že sú na seba tak naviazaní, závyslí a zamilovaní, že to nebude možné. Maršmelounek a Lileček musia byť proste stále spolu. ***** ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama