Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svatba pokračuje a Robin s Tedem mají pro ostatní nečekané oznámení... (TV Prima)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata druhá epizóda z druhej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Something Blue" (Niečo modré). Marshall Erikson a Lily Aldrinová sa stali manželmi. Je po svatbe. Všetko dobre dopadlo. Majú svoj veľký deň za sebou. Takže je načase, aby Ted Mosby a Robin Scherbatska vyšli s pravdou von o tom čo sa medzi nimi odohralo. Rozišli sa, ukončili svoj vzťah, už nie sú pár, je koniec. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finální epizoda druhé sezóny si mě zrovna nezískala. Druhý svatební díl už byl na mě přece jen příliš, i když mi scény s Barneym ukázaly, že by tu přece jen byla schůdná cesta, jen kdyby se po ní někdo vydal. Tvůrci se mi prostě netrefili do chuti, protože tentokrát trestuhodně šetřili na humoru a věnovali většinu prostoru rozpitvávání vztahu, kterážto činnost mě fakt nebere. / Poučení: Nepodceňuj přísun živin. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Hey. I could be an architect anywhere, too. They have buildings in Argentina. And Paris. And even Tokyo. I don't know if you ever saw Godzilla, but he wasn't knocking down a bunch of tents." ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poměrně trapný díl o ničem. Prakticky jediné funkční chvilky jsou, když Barney mluví do kamery. Jinak klišé a trapné řeči... tohle je hodně slabý článek. Robin opět ukázala, že dokáže pohřbít celý díl, nicméně tady to nebyla jen ona. Prostě to nebylo vtipné, dokonce ani úsměvné. Při sledování jsem cítil pocit trapnosti. ()

Reklama

Reklama