Reklama

Reklama

Jak jsem poznal vaši matku - Série 3

(série)
USA, (2007–2008), 7 h 20 min (Minutáž: 22 min)

Hudba:

John Swihart

Hrají:

Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan, Cobie Smulders, Mandy Moore, Enrique Iglesias, Lyndsy Fonseca, David Henrie, Sharon Madden (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Ve třetí řadě úspěšného sitcomu se diváci seznámí s ženou, která Barneymu „ukradla“ panictví, Ted s Barneym vymyslí trik na balení holek a ještě mnohem víc. (Netflix)

Recenze (14)

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Som veľmi milo prekvapený. HIMYM bolo prvé dve série celkom milučký seriálik. Nie že by to nebolo aj v tretej. Tretia séria sa mi páčiloa viacej. Môžeme si cšimnúť Boba Odenkirka v úlohe Marshallovho šéfa čo je veľmi milé cameo. Fun fact: presne kvôli Bobovom cameu v How I met yout mother sa vytvorila postava Mikea v seriáli Breaking Bad. To znamená, že keby nemal Bob rolu v HIMYM, nebol by Mike, tým pádom by zrejme nebol ani Better Call Saul. Udialo sa nám tu pár udalostí, ktoré sú celkom podstatné. Napríklad Tedova láska k tej doktorke, ale čo je podstatnejšie Barney sa očividne zaľúbil. Síce to je stále: ,,a teraz si povieme ako som spoznal vašu mamu, teda nie, teraz vám poviem iný príbeh..." , celkom ma to v predošlých sériach hnevalo, tu si však na nič také nespomínam.  Ja som sa bavil. HIMYM je moja takzvaná "náhrada" za Priateľov ale s úsmevom môžem skonštatovať, že mi supluje Priateľov dobre. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dílčí hodnocení každého dílu poskládalo průměr na čtyř hvězdách - a to je, myslím si, dost dobré hodnocení. S ohledem na pár podprůměrných dílů jsem se chvíli obával i horšího hodnocení, ale těch nezapomenutelně dobrých bylo nakonec výrazně víc. Třetí série se hodně zaměřuje na Tedův single život lovce žen, Marshalla a Lily coby vstupující do vlastního života s vlastním domem a několikrát nám naservíruje něco z jejich minulosti. Za mě poměrně uvolněná série hodně směřující k hloubce postav. A Britney Spears? Ani jsem si nedokázal představit, že kdysi to byla i pěkná ženská. Do mého podvědomí dřív vstoupila jen jako brambora, co zaměňuje hudbu za bezduchou show. ()

Reklama

Nin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z HIMYM se stává seriál, kterýmu se občas podaří fakt skvělý vtípek, ale příběhy a postavy v něm jsou občas nebezpečně hloupé. Přesto se mu nedá zapřít pohodová atmosféra. Ted zde začne chodit se Stellou, což je trochu divný, protože předpokládám, že kvůli zaměstnanosti herečce v taktéž oblíbeném seriálu Scrubs neměla na HIMYM moc čas... takže i když mají být s Tedem zamilovaný spokojený páreček, vidíme ji minimálně. Celkově se větší příběhové linie v této sérii moc nedaří. (7/10) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Počkej si (S03E01), My nejsme místní (S03E02), Tříkolka (S03E03), Malí kluci (S03E04), Jak jsem poznal všechny ostatní (S03E05), To nejsem já (S03E06), Pověčisodvod (S03E07), Zvykání na zlozvyk (S03E08), Fackodání (S03E09), Nervy (S03E10), Platinové pravidlo (S03E11), Žádný zítřek (S03E12), Deset sezení (S03E13), Pavouk (S03E14), Řetězec řvaní (S03E15), Hrady z písku v písku (S03E16), Koza (S03E17), Parťák z trucu (S03E18), Totální výprodej (S03E19), Zázraky (S03E20). ***** ()

Keks 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále se můj názor nezměnil. Asi to není už takové jako první dvě série ale stále je to boží. Jen mě trochu mrzí, že tato série je kratší než předchozí ale nějak extra to nevadí. Postavy si prošly reálně nějakým vývojem a to vesměs všechny. Už mi to přijde trochu blbý ale já fakt nevim co bych vytkl! 5 hvězd ()

Galerie (115)

Zajímavosti (70)

Reklama

Reklama