Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Robin si začíná uvědomovat, že její nový životní styl je jen útěk před rozchodem. Ted s Barneym se vydávají za turisty, aby sbalili dvě slečny, zatímco Marshall a Lily prožívají první manželskou krizi... (TV Prima)

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizóda z tretej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "We´re Not from Here" (My nie sme miestní).Robin Scherbatska po rozchode s Tedom Mosbym odcestuje na dovolenku do Argentíny. Vráti sa odtiaľ s novým, mladým, atraktívnym priateľom. Postupom času sa však ukáže, že vzťah ktorým bol romantický a okúzľujúci v Južnej Amerike v USA vôbec nefunguje. A tak ho Robin rázne ukončí. ***** ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapivě každá postava jede po té správné straně silnice a prakticky nevybočují z božanské zóny. Marshall jednoznačně vede se svou první hádkou, ale kupodivu ani Robin nezklamala. Ted s Barneym udržují laťku svým levným úlovkem a když to sečteme, máme tu tři linky které souběžně nevybočují a každá z nich utváří perfektní celek. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I druhá epizoda třetí sezóny se mi postarala o pořádnou dávku zábavy. Nikdy jsem se nesnažil najít ukryté vánoční dárky, nikdy jsem se nevrtal partnerce v mobilu, abych zjistil, jestli si s někým nevyměňuje lascívní esemesky, takže pro mě byla Marshallova zvědavost sice nepochopitelná, ale o to víc jsem se u ní bavil. A nejsem si jistý, ale mám dojem, že to bylo vůbec poprvé, kdy se v dílu neobjevilo nic, co by mi přišlo otravné. / Poučení: Buď patriotem. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • V této epizodě se objevil v jednom záběru z budoucnosti za Marshallem (Jason Segel) zarámovaný novinový článek, na kterém je napsáno: „Newyorský právník zachytil Nessie“. Marshallova posedlost lochneskou příšerou a paranormálními jevy se poprvé objevila v epizodě Dohazovačka. (Duoscop)

Reklama

Reklama