Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted chodí s dívkou, která mu přijde dokonalá. Vezme ji na večeři s přáteli, ale jim se na ní něco nezdá. Odmítají však Tedovi prozradit, co to je... (TV Prima)

Recenze (6)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osma epizóda z tretej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Spoiler Alert" (Zvykanie na zlozvyky). Ted Mosby si našiel novú priateľku. Ako je to u neho býva, tak sa do nej hneď vášnivo zamiloval. Predstaví ju svojim priateľom. Tí si hneď všimnú, to čo Ted nevidí. Je neznesiteľne ukecaná. No postupne zisťujú, že i každý z nich má nejaký otravný zlozvyk. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Má hodnocení za posledních šest dílů začínají vypadat jako jakýsi zvláštní rytmus- tři, tři, pět, tři, tři, pět. Osmá epizoda třetí sezóny mě každopádně velice bavila a bylo už taky načase. Zpočátku to vypadalo, že půjde opět jen o jeden ze slabších, vztahových dílů, tohoto dojmu mě ale tvůrci rychle zbavili a vystřihli svižnou a vtipnou záležitost, takže jsem se zase jednou mohl více rozhvězdičkovat. / Poučení: Nebuď otravný. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zlozvyky: Barney: Je prostě BOŽÍ! Ted: Upozorňuje ostatní na chyby, aby nebyli tak typicky hloupými amíky. Masrshall: Luxusní zlozvyk, tohoto člověka bych chtěl mít neustále poblíž! :D Lily: Prostě neumí zavřít pusu, to ale neumí ani Kristen Stewart a i tak je slavná. Robin: Je prostě blbka bez slovní zásoby. Pěknej díl, Barney prostě vždy dostane ostatní tam, kam chce! ()

Reklama

Reklama