Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marshall má z loňské sázky o facku ještě stále k dispozici tři rány. Rozhodne se zkazit Barneymu svátek Díkůvzdání, když ho přejmenuje na Fackodání... (TV Prima)

Recenze (4)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuvěřitelně kolísavý díl. Robinin nový kluk, respektive narážky ostatních na něj byli fakt k popukání. Marshallovo fackodání nemělo chybu, závěrečný song super... ale... HIMYM se nám rozhodl opět naložit trapnosti mezi Robin a Tedem. I tak, ostatní to dokázali zachránit a vytáhnout na dobré čtyři hvězdy. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A já jsem se na svátky tolik těšil... Devátá epizoda mě opravdu zklamala; sváteční díly sitcomů patří často k těm nejlepším, do toho název, který odkazoval k dlouhodobému projektu tvůrců seriálu, takže jsem byl přímo natěšený. Jenže děj byl rozdělen do dvou větví. Zatímco jedna byla skvělá a plná parádního humoru, ta druhá přinášela jen vztahové, furtdokolové popotahování a nudila mě velice velmi. / Poučení: Nedráždi hada bosou nohou. 3*- ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Deviata epizóda z tretej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Slapsgiving" (Fackodanie). Ted, Marshall, Lily, Robin a Barney sa chystajú spoločne osláviť Deň vďakyvzdania. Lily pripraví dokonalú hostinu, ktorú naruší zopár nepredvídaných udalostí. Robin si dovedie svojho o poznanie staršieho priateľa a Marshall chce uštedriť Barneymu facku, ktorá je dôsledkom prehranej stávky. Vďakyvzdanie sa zmení na fackodanie. ***** ()

Galerie (5)

Zajímavosti (10)

  • Od této epizody se v seriálu začal objevovat opakující se vtip, kdy Ted (Josh Radnor) a Robin (Cobie Smulders) salutují pokaždé, když nějaká postava ve větě použije vojenské hodnosti jako "major", "generál", "desátník" atd. Ted a Robin je pak přeruší a zasalutují zmíněnému majorovi, generálovi, desátníkovi atd. (sim96)

Reklama

Reklama