Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marshall je v práci nespokojený, protože ho seřval šéf. Barney záhy přichází s teorií „řetězce řvaní“... (TV Prima)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Patnáctá epizoda třetí sezóny byla slabá. Děj se po většinu dílu držel v mírném nadprůměru, nesoustředěná Lily mě docela bavila, ani všechny navrhované variace možného rozhovoru s Arthurem nebyly špatné, nakonec i společné posezení v Tedově novém přibližovadle bylo celkem fajn, ale ten příval moralizování v závěru to celé potopil. Jasně, k čemu jsou mrzké peníze a bydlení, jen když pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí. Ideály jsou moc fajn, pokud vážně neonemocníte a nezjistíte, že pojišťovna ani zdaleka neplatí všechno, co potřebujete. / Poučení: Ideály jsou fajn, ale život něco stojí. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tvoje sračka je sračka, co sračku vysere" :D Různé verze na to, jak oddělat dělostřelce Artura jsou prostě bezvadné! Zejména ta Tedova je dokonalá. Nakonec se Marshall naučí řvát a to vše jen díky Barneymu. Úžasný díl, který lidem předvede v praxi zákon padajícího hovna. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pätnásta epizóda z tretej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "The Chain of Screaming" (Reťazec kriku).Mashall Eriksen je v depresiách z toho, že ho v práci ničí jeho šéf. Je pod silným tlakom. Žije v napätí a strese. Barney Stinson mu poradí, že jedinou možnosťou ako sa môže ukľudniť, bude to keď on sám na niekoho poriadne nakričí. Takto teda Marshall skusí. ***** ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I got screamed-at three times today. Once in Korean. This is corporate America, Marshall. Screaming is motivational tool. Like Christmas bonuses or sexual harassments. It's just good business." ()

Zajímavosti (1)

  • Robin (Cobie Smulders) jí v Tedově (Josh Radnor) autě zmrzlinu, přičemž zmrzlina stéká po kornoutku. Po odvyprávění historky už ale nestéká a po chvíli opět stéká. (SONY_)

Reklama

Reklama