Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Robin se po letech setkává s dávnou láskou, kterou milovala, když jí bylo šestnáct. Je ještě stále tak naivní? (TV Prima)

Recenze (6)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestnásta epizóda z tretej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Sandcastels in the Sand" (Hrady z piesku v piesku). Robin Scherbatska sa po rokoch stretne so svojou prvou, veľkou láskou. Keď bola kanadská teenagerská popová hviezda chodila s gitaristom z neúspešenej rockovej kapely, ktorý jej celkom polietol hlavu a potom ju odkopol. No a teraz sa z ničoho nič znova objavil v New Yorku. Ako na to zareaguje Robin? ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestnáctá epizoda mě bavila, přesto se tu a tam vyskytl nějaký ten slabší moment, proto jsem nakonec nešel do plného počtu hvězdiček. Proti předchozímu dílu došlo ale rozhodně k enormnímu nárůstu kvality scénáře a místo přihlouplého moralizování se tady slušně humorovalo. Děj byl vtipný, Dawson....James van der Beek se do něj vložil skvěle a i ten závěr pobavil. / Poučení: Neztrácej dobrý úsudek. ()

Reklama

Reklama