Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Barneyho a Robin přivádí jejich velké tajemství k šílenství. Lily má na návštěvě ve školce farmáře s kozou. Co udělá, když se dozví, že pak s rohatou krasavicí míří rovnou do řeznictví? (TV Prima)

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedemnásta epizóda z tretej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "The Goat" (Koza). Ku Lily do škôlky prišiel hospodár, aby deťom rozpovedal ako to chodí u neho na farme. Doviedol im ukázať aj kozu, ktorá však hneď potom má skončiť na bitúnku. To príde dobrosrdečnej Lily ľúto a tak ju od neho kúpi a dovedie domov. Pre Teda Mosbyho to bude hodne nepríjemné prekvapenie, keď zistí, že v ich byte je rozzúrená koza. Robin Scherbatska a Barney Stinson riešia problém s ich vzťahovým tajomstvom. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobně jako předchozí díl obsahovala i sedmnáctá epizoda nějaké ty slabší chvilky, tentokrát mi to ale vadilo jaksi méně. Počítám, že to můžu připsat jako zásluhu dvojici Barney/Marshall a extrémně výkonné skartovačce. Můj velký problém spočívá v tom, že při své povaze a způsobu myšlení prostě nechápu některá pravidla. / Poučení: Lidstvo vymře na blbost. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"So, I've been looking over these contracts, and I gotta say, I think this might be a little out of my league. For one thing, it seems like if these contracts are not executed precisely, we will be at war with Portugal." ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten stroj na hot-dogy fakt chci! I s tím luxusním omáčníkem. Barney řeší právní problémy parťákodexu ohledně sexu s bývalou svého "nejlepšího" kamaráda a aby toho nebylo málo, je do toho zapojen i mistr právník Marshall. Mimo jiné se dozvíme i něco z émerické historie. A kde se bere maso? To andílci netuší. Opět jeden z těch nejlepších dílů co jsou. Když něco dostane do rukou Marshall, vždycky je to epické. Nebudu víc vyzrazovat, tohle se musí vidět! ()

Reklama

Reklama