Reklama

Reklama

Jak jsem poznal vaši matku - Série 4

(série)
USA, (2008–2009), 8 h 48 min (Minutáž: 22 min)

Hudba:

John Swihart

Hrají:

Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan, Cobie Smulders, Sarah Chalke, Lyndsy Fonseca, David Henrie, Heidi Herschbach, Nicole Taylor (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(24)

Obsahy(1)

Ve čtvrté řadě komediálního seriálu z produkce CBS se Ted dostává blíž k „té pravé“ a zažívá řadu nehod nepředvídatelných jako život samotný. (Netflix)

Recenze (14)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Známe se? (S04E01), Nejlepší hamburger New Yorku (S04E02), Miluju New Jersey (S04E03), Promluva do duše (S04E04), Prokletý ostrov (S04E05), A žili šťastně až do smrti (S04E06), Den neotců (S04E07), Jéé! (S04E08), Naháč (S04E09), Rvačka (S04E10), Malá Minnesota (S04E11), Mírová dohoda (S04E12), Tři dny sněhu (S04E13), Dosnežitelné (S04E14), Stinsonovi (S04E15), Sorry, kámo (S04E16), Veranda (S04E17), Sexuální praktiky Kanaďanů (S04E18), Smrtonosné stáří (S04E19), Mosbius Designs (S04E20), Pravidlo tří dnů (S04E21), Ve správný čas na správném místě (S04E22), Tak rychle, jak to jde (S04E23), Skok (S04E24). ***** ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4. Séria - 90%. Štvrtá séria je rovnako kvalitná ako predošlé a nápady, či dobrý timing pre vtip opäť nechýba. Barney: Nejradši bych tenhle burger pozval na večeři, pak možná do kina, pak bych ho pozval k sobě domů, pustil mu nějakého Eltona Johna a pak bysme spolu... Jenom tak blbli. Nic velkýho. Hezky pomaličku. ()

Nin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve čtvrté řadě je HIMYM nejen stále kvalitním seriálem, ale je dokonce lepší než řada předchozí. Jednotlivé epizody mají často hodně slušnou kvalitu příběhu a najde se taky spousta a spousta povedených vtipů. Myslel jsem, že zde bude seriál už stagnovat, ale opak je pravdou. Jediné, co mi tu vadí, je proměna Robin. Nevidíme ji tolik jako ambiciózní novinářku, ale spíš jako hloupější ženskou, která je neustále nadržená.  (8/10) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem v komentáři/recenzi ke třetí řadě seriálu smutně vtipkoval o pravidelně se snižujícím počtu hvězdiček za sérii, ještě jsem nevěděl, že se to stane trpkou skutečností. Čtvrtá sezóna pro mě nebyla dobrá, byla vlastně dost špatná, protože mě opravdu bavilo jen sedm epizod z celkových čtyřiadvaceti. Tvůrcům se mě sice nedařilo bavit, zato mi ale dokázali jednu z postav totálně zhnusit a utvrdili mě v mém dlouhodobém názoru, že přátelství vnímám výrazně odlišným způsobem než většinová populace a tvůrci tohoto "sitcomu". / Poučení: Když nebudeš mít dostatek "přátel", kdo ti bude organizovat život? ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mnoho lidí je čtyřka útlumem seriálu a jeho skoro až pohřbení. Jenže já jsem asi viděl něco jiného. Od začátku do konce jsem se královsky bavil. Barney se rozjel jako utržený ze řetězu a drží celou sérii velmi vysoko nad průměrem. Pro někoho zklamání, pro mě možná zatím to nejlepší. A jsem za to moc rád. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměr mluví jasně, tři hvězdičky a šmitec! Ve čtvrté sérii začíná taková nemilá věc, z Lily se stává druhá Robin. Tedy uřvaná, sebestředná nána. Poslední díly je od humoru odříznutý i Barney, kterého dusí právě Robin a Marshall je zas přidušen Lilyninou přitažlivostí. A co si budem, Ted není hvězdou seriálu - rozhodně ne tím komediálním tahounem. Takže i když se snaží, bylo mi ho místy až líto. Hlavou zeď neprorazíš. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I do čtvrtého to pořád neskutečně šlape.. Řada stále ikonických epizod - Naháč, Rvačka... Mně tentokrát bylo opravdu hodně líto Teda, který byl ochotný nakonec obětovat vše, ale Stella byla hrozná blbka! Naštěstí Barney se tentokrát zamiluje a to tomu všemu dodává pěkné otáčky. 100% ()

BaT_M 

všechny recenze uživatele

Kdyby nebylo Barneyho a Marshalla, tak nevím jak moc hluboko v prdeli by tahle série byla. Tohle scénáristům moc nevyšlo. 75%. ()

APLSMLS 

všechny recenze uživatele

Zhruba tohle období okolo půlky seriálu byl zlatej vrchol, doteky geniality mnohokrát v každým díle, a navíc to fakt lidem masově určovalo směr, trendy, mluvu, humor, všechno. Kdo zažil, ví dobre. ()

Reklama

Reklama