Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Barney zjistí, že k Robin cítí mnohem víc, než si kdy dokázal připustit. A Ted se rozhodne, že požádá Stellu o ruku. Jaká bude její reakce? (TV Prima)

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá, úvodná epizóda zo štvrtej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Do I Know You?" (Poznáme sa?). Barney Stinson zistí, že sa zaľúbil do Robin Scherbatskej. Zamiloval sa do nej. Je to pre neho niečo neobvyklé, nevšedné a poriadne ho to vydesí. Poprosí svoju kamarátku Lily Aldrinovú, aby mu poradila čo má robiť. Ted Mosby požiada Stellu o ruku, ale dochádza mu, že ju skoro vôbec nepozná. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, sice jsem nebyl otrávený tak jako po závěrečném dílu třetí sezóny, přesto na mě ale úvodní epizoda čtvrté série příliš dobře nezapůsobila. I v tomto případě šlo totiž hlavně o vztahy a já jsem musel dost složitě hledat důvody, proč se mám na něco takového dívat. Já jsem si vždycky myslel, že je termín sitcom zkratkou pro situační komedii, ale tady se s humorem dost šetřilo. / Poučení: Pokud se s někým rozcházíš, formuluj přesně. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"She's never seen Star Wars? Ted the only people in the universe who have never seen Star Wars are the characters in Star Wars and that's cause they lived them Ted, that's cause they lived the Star Wars." ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod do čtvrté série začal dost vlažně... po opravdu skvělém úvodu začíná to, čeho jsme se obávali z konce třetí série. Barney chce Robin. A jak se dalo předpokládat, tahoun seriálu je umlčen zabijákem humoru. A tak Barney jen štěká z posledního a Robin, žel, dostává více prostoru. Lehce to zachraňuje Marshall. ()

Reklama

Reklama