Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marshall vzpomíná na svůj první týden v New Yorku. V jednom podniku si dal ten nejskvělejší hamburger, který kdy měl. A tak začíná zběsilý hon za onou božskou manou... (TV Prima)

Recenze (6)

bubun odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl je fakt totálně o ničem, a bohužel není ani vtipný. Započíná v rámci HIMYM éru epizod, které vycpávají sérii. Vždy jeden takový díl mezi dvěma, které posunují děj dopředu. Pamatuju si, že už když jsem to viděla poprvé, tak jsem byla překvapená, jak moc šla úroveň dolů. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda třetí sezóny nebyla o vztazích, což pro mě mělo být pozitivním zjištěním. Negativním zjištěním byl ten fakt, že byla o ničem. Příběh tohoto dílu mě vlastně vůbec nezajímal (pokud tedy vůbec existoval), a přestože jsem schopen pochopit, že se někde může připravovat lepší jídlo než jinde, pokud by po mě někdo chtěl, abych s ním kvůli tomu obrážel restaurace jako důchodce supermarkety v honbě za slevami, poslal bych dotyčného tam, kam mu slunce nesvítí. / Poučení: Když ti někde chutná, zapiš si adresu a neotravuj. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizóda zo štvrtej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "The Best Burger in New York" (Najlepší hamburger New Yorku). Marshall Eriksen si spomenie na to ako si pred rokmi, kde sa prisťahoval do New Yorku dal výborný, totálne skvelý, najlepší hamburger aký v živote jedol. Nevie si však spomenúť, kde to bolo. Začína náročné pátranie po podniku, kde robia "Najlepší hamburger New Yorku". ***** ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama