Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted se má stěhovat za Stellou do New Jersey a Marshall s Lily do nového bytu. A tak začíná dlouhý proces přesunů spojený s mnoha nostalgickými vzpomínkami. Mezitím Barney vymyslí novou balicí taktiku. Vydává se za své druhé já z budoucnosti... (TV Prima)

Recenze (7)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štvrtá epizóda zo štvrtej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Intervention" (Promluva do duše). Ted Mosby sa plánuje presťahovať ku svojej priateľke Stelle do New Jersey, Lily a Marshall si kúpili svoj vlastný byt a Robin Scherbatská si našla prácu televíznej moderátorky až v japonskom Tokiu. Zdá sa, že sa každý vidá vlastnou cestou a zohratá partia kamarátov z New Yorku sa rozpadne. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po celý život i po něm jsem měl/mám problém věřit lidem, proto jsem udržoval počet svých přátel na nízkém čísle (můj rekordní počet vyjadřuje číslo tři). No, a protože to tím pádem byli/jsou lidé, s nimiž jsem na jedné vlně, nehrozí mi, že bych se kvůli nim musel zaobírat stejnými kravinami jako postavy seriálu ve čtvrté epizodě. Navíc jsem měl pocit, že se děj kolem stěhování těžce zacyklil a Tedovi už chyběla jen kopretina, aby se mohl rozhodnout. Situaci zase jednou zachraňoval Barney Stinson, místní hrdina. / Poučení: Nestaň se patetickým blbem ()

Reklama

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po vzoru Robin už je teď trapný i Ted. Vše ze současné linky dost slabé. Vše ze vzpomínek super! A vlastně to celé potahal Barney a nebýt jeho (+promluv do duše), asi by to bylo za jednu hvězdu. ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tahle epizoda se dělí na dvě části, část, kde je pouze čtveřice hlavních představitelů bez Barneyho a na část, kde je s nimi i Barney. A zatímco ta část bez Barneyho není žádný zázrak, tak Barney je v této epizodě skutečně legendární. Jeden z jeho nejlepších výkonu v seriálu. Škoda, že to ostatní museli zkazit, třeba tím vyhozením od stolu Tedem anebo nadmírou prostoru pro Robin. ()

Zajímavosti (3)

  • Žena odchází od stolu a bere si s sebou mobilní telefon, který na stole v okamžiku, kdy mluví Ted Mosby (Josh Radnor), není. Za chvíli se však vrací a tvrdí, že ho tam zapomněla a telefon opět leží na stole. (Aknah)
  • V epizodě jsou zmíněni Kurt Cobain, komiksová postava Hulk a bývalý hráč amerického fotbalu Bernie Kosar. (Zix.)

Reklama

Reklama