Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted a Stella plánují svatbu. Nastává ale problém – co Robin? Ted její přítomnost bere jako samozřejmost. K názoru se přidává i Barney, protože usuzuje, že Tedova svatba je nejlepší příležitost, jak se s Robin opět vyspat. Stella ji ale při obřadu nechce... (TV Prima)

Recenze (9)

Wyrdas odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasně, nějaký humor tam je a fakt jsem se i upřímně párkrát zasmál... ale tohle je to NEJHORŠÍ z přátel, co kdy HIMYM obšlehnul. Ted je totální kokot bez nejmenšího sociálního cítění a Robin je čistokrevná kurvička jako její předloha Rachel. Když nemůžu být šťastná já, tak nikdo... přes ty některé střípky kvalitní zábavy, tohle si nezaslouží nic víc, než odpad. Ukázka lidské hlouposti a vydestilovaného podrazáctví. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Piata epizóda zo štvrtej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Shelter Island" (Prekliatý ostrov). Ted Mosby a Stella Zinmanová budú mať svadbu. Všetko je pripravené. Nastal svadobný deň. Lenže vyskytol sa obrovský problém, ktorý všetko skomplikuje. Ted neuváže a svojvoľne pozval na obrad aj Robin Scherbatsku a aby tomu nasadil korunu priviedol aj Stellinho bývalého partnera a otca jej dcéry. To nakoniec zapríčiní, že zo svatby nič nebude. ***** ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Měl jsem velké obavy, že bude pátá epizoda zase hlavně o vztazích, ale ukázalo se, že byla i o svatbě. A to je přece výhra, že? To zase bylo utrpení sledovat jednotlivé postavy, jak deklamují pasáže z nevkusného scénáře a přijímají rozhodnutí tak pevná, že to celé vypadalo jako parodie na Pyšnou princeznu a na slavný výrok: "Odvolávám, co jsem odvolal, a slibuji, co jsem slíbil." Jo, jo, jak už jsem napsal výše, bylo to opět spíše utrpení a pobavil mě zase jen Barney; sledovat jeho vnitřní boj, bylo jediným světlým bodem v této šedi. / Poučení: Chceš se oženit? No, jak myslíš... ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrozná epizoda. Zdaleka nejvíce prostoru dostává Ted a taky to tak vypadá. Jediná scéna, kdy nebyl nejhorší na place, je scéna s Robin, která ho překonává v momentě, kdy ho přesvědčuje, aby se neženil. A ostatní ani nemají prostor, aby to jakkoliv zachránili. Marshall tam skoro vůbec není a Barney sice znovu pobavil, ale je tam málo a taky už předvedl lepší výkony. ()

alex011 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál je veľmi zvláštny. Jednu epizodu ho neznášate, myslíte si, že nič trápnejšie a nudnejšie nemôže prísť, že postavy vlastne nenávidíte vo svojej podstate a rozhodujete sa, či idete pozerať ďalej. A potom príde epizóda ako táto, ktorá ma odrovnací charakter, aj čo sa týka humoru a aj citov. Za toto palec hore. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama