Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lily a Marshall si pohrávají s myšlenkou rodičovství. Nejdřív jsou nadšení, pak ale přijdou pochybnosti. V nejistotě žije i Barney, který se dozví, že možná bude tatínkem... (TV Prima)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsem já šťastlivec? Chci se pořádně zasmát a třetí sezóna tohoto "sitcomu" byla zatím jen o vztazích, pak o svatbě a teď ještě o dětech. No, fakt nevím, jestli vůbec vydržím sledovat i další díly; směju se sice rád, ale že bych si kvůli tomu chtěl potrhat bránici, to zas ne. Sedmá epizoda úspěšně pokračovala v úsilí tvůrců o potlačení humoru ve prospěch hlubokomyslného vztahového a reprodukčního filosofování. Tentokrát selhal i Barney a musel jsem vzít zavděk sťatou Lily. / Poučení: Vytvoř nový svátek. 1*- ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně suchý díl o tom, zda je Marshall s Lily připravený na ukuchtění si děcka. Místy to bylo až trapné (Lily, Robin) a jediné co to tahalo k hladině byl Barneyho den "NEotců" a efekt roztleskávaček. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Siedma epizóda zo štvrtej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Not a Father´s Day" (Deň neotcov). Barney Stinson sa nečakane dozvie správu, že jedna z jeho známostí je zrejme tehotná. Z toho že by sa mohol stať otcom je zdesený. Keď zistí, že to bol planý poplach, začne oslavovať deň neotcov. Zato Marshall Eriksen a jeho manželka Lily Aldrinová sú túžbou po dieťati priamo posadnutí. ***** ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama