Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lily vezme Robin na kamarádčinu oslavu narozenin, která probíhá poněkud odvážněji. Všechny dívky na party jsou svobodné, dělají si, co chtějí, a každý jejich krok doprovází pipinkovské ječení. V Robin se najednou probudí její temná stránka... (TV Prima)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmmm, tři hvězdičky jsou zatím ve třetí sezóně mým maximem. Na tom můžu jasně pozorovat, jak těžce u mě kvalita seriálu upadla. S povděkem jsem sledoval, že tvůrci nevybavili osmou epizodu dalším filosofováním nad vztahy, případně nad jejich neexistencí a zaměřili se raději na večerní život v New Yorku a na Tedovu práci. Na druhou stranu zůstává faktem, že humoru příliš nepřibylo, takže tři kousky celkem vystihují mé pocity. / Poučení: Hodně hydratuj pro případ, že by tě někdo naštval. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Barney dá, vezme a znovu dá Tedovi práci... holky se dostanou do společnosti "jéééčivek" a tak nějak uboze se snaží rozebrat situaci v partě a hlavně mezi sebou. Sven to tahá svou čerstvostí, ale celkově tu o nic moc nejde. Nakonec se Ted s Marshallem rozhodnou vážně ohrozit Barneyho život... asi vtipný (?). ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osma epizóda zo štvrtej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Woooo!" (Jéé!). Robin Scherbatska je nezamestnaná a tak trávi veľa času s Lily. Tá ju zoznámi so svojimi kamarátkami, s ktorými si Robin začne hodne rozumieť, viac ako Lily. Barney Stinson a Marshall Eriksen sa snažia Tedovi Mosbymu dohodiť lukratívny architektonický kšeft pre Gigantickú národnú banku, v ktorej pracujú. ***** ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě je zmíněn seriál Šílenci z Manhattanu (od r. 2007) a objeví se zde i narážka na talk show Hannity & Colmes (od r. 1996). (SONY_)
  • Z jukeboxu zazní krátký úryvek písně „Sweet Home Alabama“ od skupiny Lynyrd Skynyrd. (SONY_)

Reklama

Reklama