Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted se ve vlastním obýváku neočekávaně potká s nepříliš pohledným nahým chlapem. Muž mu vysvětlí, že jde o odvážnou balicí techniku jménem Naháč. Ted, Barney a Marshall neodolají a musejí ji vyzkoušet... (TV Prima)

Recenze (6)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Deviata epizóda zo štvrtej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "The Naked Man" (Naháč). Ted Mosby a Barney Stinson sa rozhodnú vyskúšať netradičnú techniku ako sa na prvom rande vyspať so sexi slečnou. Skusia metódu, ktorej sa hovorí "Naháč". Jednému sa podarí zabodovať a druhý bude za úchyláka. Naháč je totiž fakt hodne odvážna praktika, ktorá však zaručene funguje v dvoch z troch prípadov. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ježíš se rozplakal! Kdyby mi někdo před dvaceti minutami řekl, že ocením některý z dílů čtvrté sezóny pěti hvězdičkami, vysmál bych se mu a mumlal bych si něco o doktoru Chocholouškovi. Devátá epizoda mě tedy zaskočila zcela nepřipraveného a já jsem se mohl po velmi dlouhé době konečně pořádně zasmát, protože tohle se tvůrcům opravdu povedlo. / Poučení: Neboj se experimentovat. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"The Naked Man is going to revolutionize the one-night stand. It's like the forward pass in football, the slam dunk in basketball, the technique in hair cutting where you put the hair between two fingers and you cut from the top - It's a total game changer!" ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavý díl... Marshall poukáže na fakt, že Robin je jednoduchá coura... takže zatímco Robin se marně snaží dokázat, že není děvka, Lily se naopak snaží dokázat, že děvkou je. Ted a Barney si jdou střihnout naháče a to je také to, co drží díl nad vodou. Ale ve výsledku to vůbec není špatný díl. ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po několika slabých epizodách přišla jedna z nejlepších v seriálu. Nejenže Barney jako už tradičně zahrál dobře, ale i ostatní překvapili. Ted mu rozhodně zdatně sekundoval. Robin sedla role "Slut" více než dobře (jako kdyby tvůrcům konečně došlo, co ona je za postavu v seriálu). Tedovo rande nebo sám Mitch, "The Naked Man", také hrají skvěle. Trošku slabší je linie s Lily a Marshallem, ale ani oni nezklamali. ()

Reklama

Reklama