Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Barney a Ted dostanou na starost svůj oblíbený bar, ve kterém se rozhodnou zrušit zavíračku. A jak se zdá, Marshall s Lily poprvé poruší vítací rituál – on na ni vždy čeká na letišti, když se Lily odněkud vrací, a ona jemu doveze basu místních piv... (TV Prima)

Recenze (6)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trinásta epizóda zo štvrtej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Three Days of Snow" (Tri dni snehu).Ted Mosby a Barney Stinson majú možnosť na jednu noc zaskočiť barmana v ich obľúbenom podniku a riadiť ho sami. Usporiadajú divoký žúr, ktorý sa im akosi vymklne spod kontroly. Mashall Eriksen sa ponáhľa spolu s Robin Scherbatskou čakať svoju manželku Lily na letisko. Nechce porušiť ich starý rituál. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No jo, teď už čtvrtou sezónu zase poznávám, protože se všechno začalo vracet do starých kolejí. Velkou část třinácté epizody zabralo rozpitvávání detailů ve vztahu Marshalla a Lily, což mi zpočátku přišlo i trochu vtipné, ale s postupujícím dějem a se znovu zrecyklovaným Ranjitem začalo jít všechno rychle z kopce. Barney s Tedem to taky zrovna nevytrhli, takže jsem se zase jednou dočkal podprůměru. / Poučení: Pozor na sněžný pluh. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

We should totally buy a bar. Our bar would be awesome. And dude, dude, dude, dude... the name of our bar... Puzzles. People will be, like, "Why is it called Puzzles?". That's the puzzle! ()

Reklama

Reklama