Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Do New Yorku přijíždí Tedova bývalá přítelkyně, kterou Marshall a Lily na vysoké nesnášeli. Ted ji ale pořád vidí v růžovém světle... (TV Prima)

Recenze (5)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně jednoduchý humor, ale přinesl závan novoty a něco originálního tahle série vážně potřebovala. Mě se to líbilo, oproti jiným dílům to bylo nad průměrem a to bez debaty! Ted si najde pozérskou partii a ostatním se to moc nezamlouvá. A tak následují vzpomínky na recidivu v minulosti vzdálené i současné. A stojí to za to. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestnásta epizóda zo štvrtej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Sorry, Bro" (Sorry, kámo). Ted Mosby sa po rokoch znova stretne v New Yorku so svojou bývalou priateľkou Karen, s ktorou chodil počas štúdií na vysokej škole. Je to panovačná, sebeľúba, premúdrelá mrcha. To však Ted nevidí. Marshall a Lily sa mu snažia otvoriť oči, aby si uvedomil aká je to neznesiteľná ženská. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mé hodnocení tohoto dílu může působit jako příliš přísné, ale faktem je, že ve čtvrté sezóně je mnoho částí, které by byly za takovou známku vděčné. Děj šestnácté epizody nebyl vůbec marný, Laura Prepon má naprosto brutální hlasový projev, ale celou záležitost u mě sabotovala nejvtipnější historka vůbec. Ano, Marshallovy problémy s kalhotami mě jaksi nepotěšily. / Poučení: Silně omez počet lidí, kteří ti budou moci kecat do života. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"There are four possible motives behind an ex lunch. Number 1, they want to get back together. Number 2, they want to kill you. Number 3, they actually do want to give you your stuff back. Or number 4, to rub your face in how great they're doing." ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama