Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tedova přítelkyně našla u něj v posteli Robininu náušnici, což vedlo k jejich rozchodu. Jenže šperk se v peřinách neocitl náhodou. Kdo sabotuje Tedovy vztahy? (TV Prima)

Recenze (7)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedemnásta epizóda zo štvrtej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "The Front Porch" (Veranda). Barney, Ted, Lily a Marshall slúbia Robin Scherbatskej, že si pozrú ranné spravodajstvo, ktoré uvádza. Zavčasu ráno sa stretnú v Tedovom byte a pustia si televíziu. Lenže začnú riešiť, prečo Lily zapríčinila rozpad viacerých Tedových milostných vzťahov a tak vôbec nevenujú pozornosť sledovaniu relácie. Čo je veľká škoda, pretože Robin v živom vysielaní fakt exceluje. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby se v mém životě vyskytl člověk jako Lily Aldrin, velmi rychle by se z něj zase odvyskytl. Nejsem mimo realitu, vím, že je to jen seriál (navíc často nevalné úrovně), ale tentokrát jsem se fakt vytočil. Jsou věty, které opravdu nenávidím, a dvě z nich mě vždy spolehlivě dostanou do rudé zóny. "Všechno bude jako dřív", a "Myslím to s tebou dobře." Robinino televizní vystoupení bylo skvělé, to ostatní mě spíš naštvalo. / Poučení: Na světě je jen velmi omezený počet lidí, kterým můžeš věřit. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pohled do nudné budoucnosti té nejsmutnější party, co jsem kdy v něčích představách viděl. I přes skvělé pyžamové scény, televizní show v pozadí a hlavně Marshallovo wookiee zavrčení je tenhle díl naprosto znehodnocený tím, jak neskutečná mrcha Lily je. Takhle mi o ní rozbít i ty poslední kladné představy... za to a následné trapné hádky čtyry hvězdy dolů, nemůžu jinak. Je to prostě chladná, vypočítavá, sebestředná a manipulující mrcha. ()

Reklama

Reklama