Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted si založil firmu, ale stále se nemůže odhodlat zavolat klientům a byznys doopravdy rozjet. Dokonce si najme asistenta. Vše se ještě více zkomplikuje v okamžiku, kdy si sebevědomý asistent začne s Robin... (TV Prima)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata epizóda zo štvrtej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Mosbius Designs" (Mosbius Desings). Ted Mosby si založí svoju vlastnú architektonickú živnosť. Zaháji činnosť firmy Mosbius Desings. Aj keď nemá žiadne zákazky, najmä si osobného asistenta. Marshall Eriksen sa snaží zapadnúť do kolektívu v Gigantickej národnej banke. Stane sa z neho šporťák. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No jo, tvůrci seriálu se v tom unylém standardu zřejmě našli, jinak si tu bídu fakt nedokážu vysvětlit. Teď už je v naprosté většině případů "humor" postaven na tom, že se místní třicátníci chovají, jako by jim bylo sedmnáct (a to ještě možná přeháním). Dvacátá epizoda měla jen dvě pozitiva: dvojici Barney/Marshall a ten úžasný vtip, který působil jako dokonalý insekticid. / Poučení: Jde po tobě ninja? Tak to máš pech. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Firemní cosplay je LEGEDNÁRNÍ. Druhá zápletka je otřepaná lepenka - Ted je trapnej, Robin je děvka. To tu už bylo stokrát a dávno to není vtipné. Takže půl na půl. Škoda, Marshall s Barneym to dobře rozehráli. ()

Reklama

Reklama