Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted potká dívku a vymění si čísla. Barney s Marshallem ho varují, že by měl dodržet pravidlo tří dnů. Je jim ovšem jasné, že to zase uspěchá a zkazí. Jako správní kamarádi to tak ale nechtějí nechat. Musejí mu zabránit, aby zopakoval tradiční chybu... (TV Prima)

Recenze (5)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriously. Jesus started the whole wait three days thing. He waited three days to come back to life. It was perfect. If he only had waited one day, a lot of people wouldn't even have heard that he died. They'd be all, like: "Hey, Jesus, what up?" Jesus would probably be, like: "What up? I died yesterday." And then they'd be all: "Uh, you look pretty alive to me, dude." And then Jesus would have to explain about how he was resurrected and how it was a miracle, and then the dude would be, like: "Uh, okay, dude. Whatever you say, bro." ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata prvá epizóda zo štvrtej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "The Three Days Rule" (Pravidlo troch dní). Pravidlo troch dní hovorí o tom, že novej známosti je treba zavolať až po troch dňoch, inak sa vzťah nevydarí. Ted Mosby to však nemieni dodržať. Zoznámil sa k krásnou, mladou ženou, ktorou je celkom posadnutý. Takže tri dni sú pre neho neznesiteľne dlhý čas. ***** ()

Reklama

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Robinino "sem mrcha" nikdo neplácl... každý to už dávno ví, ukazuje nám to díl co díl a fakt to po sté není vtipné. Vlastně celý díl je založený na tom, že si všichni dělají prdel z Teda. Ale odplata přijde brzy. "Jsem přítula vole, tak se s tím smiř" a scénky, kde se Marshall homo eroticky tulí s Barneym jsou prostě TOP. Líbilo se mi, že Ted dostal léčbu vlastní medicínkou. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Dělali jsme to pro tvoje dobro." A hvězdička je dole. Proč? To už jsem vysvětlil o několik komentářů/recenzí dříve. Tvůrcům zjevně Lily chyběla mnohem víc než mně, a tak to odnesl Marshall, protože Barney to dělal pro tu legraci. Jedenadvacátá epizoda byla ale jinak až nečekaně vydařená, přestože nic nedokázalo přebít úvodní teorii o Ježíšovi, která mě fakt dostala. / Poučení: Amíci mají pravidla úplně na všechno. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama