Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted vypráví dětem, jak snadné by bylo neocitnout se ve správný čas na správném místě, nebýt jedné náhody. Barney slaví 200 spokojených zákaznic a jeho dvoustou vyvolenou má být česká modelka Petra Petrová... (TV Prima)

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata druhá epizóda zo štvrtej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Right Place Right Time" (V správny čas na správnom mieste). Ted Mosby sa dostal prvú zákazku pre svoju architektonickú živnosť. Má navrhnúť stánok rýchleho občerstvenia v tvare kovbojského klobúku. Práca na projekte mu moc nejde a tak si odskočí do obľúbenej reštaurácie. No a práve to ho značne priblíži ku jeho budúcej manželke. Barney Stinson sa chystá vyspať s dvestou ženou. Splní si tak svoju vysnívanú métu. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem se sice takhle jednou ptal, ale zopakuju to. O čem to vlastně bylo? Za mě šlo o dokonalý příklad vatění ve vatě. Dvaadvacátá epizoda byla pro vývoj příběhu ve své podstatě zbytečnou záležitostí a Tedův příběh byl tak zoufale nudný ale o to víc natahovaný... Ne, tentokrát mě neoslovil ani Barney, a to se mi příliš často nestává. Ztráta času. / Poučení: Své seznamy vždy vypracovávej s maximální pečlivostí. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Efekt motýlích křídel v praxi ve stylu HIMYM. Barney je vážně sexuální torpédo, což ale v obraze grafů nevypadá zas až tak úspěšně. Škoda, že jsme neviděli Petru Petrovou alespoň v nějakém sexy úboru. ()

Reklama

Reklama