Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Exmanžel Stelly se snaží Tedovi alespoň částečně vynahradit, že kvůli němu přišel o dívku, a to tak, že mu najde práci. A Barney se rozhodne vykecat z pokuty, když zjistí, že kamarádi to už taky udělali... (TV Prima)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata tretia epizóda zo štvrtej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "As Fast as She Can" (Tak rýchlo, ako to ide). Za Tedom Mosbym príde snúbenec jeho bývalej priateľky Stelly. Ponúkne mu dobre platenú pracovnú ponuku a i miesto profesora na vysokej škole. Ted to zdvorilo odmietne. Toto ich stretnutie však zapríčiní, že sa vzťah Stelly a jej priateľa sa rozpadne. Preto požiada Teda, aby sa pokusil jej snúbenca primäť ku tomu, aby sa ku nej vrátil. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Marná věc; pro mě je prostě většina dílů čtvrté sezóny slabá jako čaj z potřetí vyluhovaného sáčku. Scénáristé pravděpodobně nevěděli kudy kam, a tak do třiadvacáté epizody nainstalovali Stellu, aby... No, proč vlastně? K čemu tam byla? K čemu tam byl Tony? Proč jsem se na to díval? Jak vidno, díl ve mně vyvolal spoustu otázek, na něž nikdy nedostanu odpověď, ale nebavil mě. / Poučení: Nesnaž se něco dokázat za každou cenu. Mohla by to být cena příliš vysoká ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela překvapivý závěr nečekaného střetnutí. Ted je poměrně frajer a nakonec mě docela i mrzí, že se nevrátil ke Stelle - protože co si budeme, je to jeho nejhezčí úlovek. Takže škoda, že vyměkl. Ale co tomuhle dílu naprosto vévodilo, to byl jednoznačně Barney a jeho pokusy o nezaplacení pokuty! Škoda, že Robin nedokázala držet jazyk za zuby, její arogantní pokus o ponížení Stelly přímo před ní byl vážně trapnej. ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase to stojí na Barneym, linka s vykecáváním z pokuty má všechno, co na tomhle seriálu je skvělýho. Stella a Ted hrajou spíše na city, nuda to ale úplně taky není. Marshall nemá moc prostoru, Lily tam prakticky není a Robin každou sekundu, kterou měla, kazila celý díl - její vykecávání z pokuty nebo pokus o ponížení Stelly. Lehký nadprůměr. ()

Reklama

Reklama