Reklama

Reklama

Jak jsem poznal vaši matku - Série 5

(série)
USA, (2009–2010), 8 h 48 min (Minutáž: 22 min)

Hudba:

John Swihart

Hrají:

Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan, Cobie Smulders, Joe Manganiello, Kim Matula, Abhi Sinha, Bob Saget (vypravěč), Wilson Stiner (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(24)

Obsahy(1)

V páté řadě sitcomu je celá parta zpátky. Děj se soustředí na legrační single život Teda Mosbyho, který hledá budoucí matku svých dětí. (Netflix)

Recenze (12)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Definice (S05E01), Dvojité rande (S05E02), Základy Robin (S05E03), Bezsexuální hostinský (S05E04), Dvojí občanství (S05E05), Dudy (S05E06), Složité období (S05E07), Rukověť (S05E08), Fackodání 2: Facka vrací úder (S05E09), Okno (S05E10), Poslední cigareta v životě (S05E11), Holky versus obleky (S05E12), Jenkins (S05E13), Dokonalý týden (S05E14), Králík nebo kachna (S05E15), Na háku (S05E16), Ne (S05E17), Řekni sýr (S05E18), Pravda nebo zvěř (S05E19), Hlavou proti zdi (S05E20), Oddělené postele (S05E21), Roboti proti wrestlerům (S05E22), Nevěsta (S05E23), Dvojníci (S05E24). ***** ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5.Séria - 85%. Piatej sérii už trošku dochádza dych a nápady a tým pádom sa dostavia aj nudnejšie epizódy. Napriek tomu, že to šlo kvalitou mierne dolu, stále sa nájde dosť epizód na slušnú zábavu. Barney: Celej večer je do mě celá žhavá. Dostanu ji k sobě a jen tak pláchne? Když uteču holce já, tak mám aspoň tu slušnost se s ní nejdřív vyspat. Říká se tomu slušné vychování. ()

Nin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem vážně překvapen tím, že i v páté řadě je HIMYM pohodovým a často vtipným seriálem. Sem tam se najde slabší díl a hodně vtipů je taky na nic, ale převažují ty dobré a hlavně autoři přicházejí se stále osvěžujícími nápady, hlavně co se týče různých technických vychytávek typu, že se vrátíme v čase zpátky, aby se něco efektivně dovysvětlilo, anebo třeba že zjistíme, že něco bylo ve skutečnosti jinak, než jsme viděli. A dokonce dojde i na muzikálové číslo. Fakt to funguje. Co se týče příběhu, tak ten je především o tom, jak je Ted stále zoufalejší z toho, že už mu je přes 30 a stále nepotkal dívku svých snů. Je trochu za blbce, ale je to vtipné a je to ze života. Kdysi se mi tahle řada moc nelíbila, ale kupodivu napodruhé, o nějakých deset let později, jsem spokojený. (8/10)  ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože se ode mě pátá sezóna chvály nedočká, jednu věc jí upřít nemůžu. Dokázala narušit stávající trend, při němž s přibývajícími sériemi ubývalo hvězdiček z mých hodnocení. Tvůrci tentokrát sáhli do svých rezerv, zabojovali a i přes dva odpady udrželi i pro tuto řadu druhý kousek. Já jim to tedy přeju, přestože mi připravili jen tři epizody, u nichž jsem se opravdu dobře bavil, a těm jedenadvaceti chyběla šťáva. Důvody? Malé monstrum, stagnující Ted, těžce nevyužitý potenciál v Barneyho případě a ve většině dílů nezajímavý, nudný nebo zbytečný děj. Ano, několikrát došlo, bohužel, i na kombinaci všech tří neduhů. / Poučení: Když už nic dobrého nečekáš, můžeš být překvapen, ale pouze příjemně. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je neuvěřitelný, že i po páté sérii mě HIMYM neskutečně baví. Neexistuje vyloženě nudný nebo špatný díl. Barney je v nejlepší formě ever a i když postavy a herci pomalu stárnou, seriál má stále zařazený pátý rychlostní stupeň a baví mě přímo královsky. Jedeme dál! ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuvěřitelně kolísavá série. Pár epických dílů dostalo za pět, ale vyskytly se i odpadní kousky. Ať chceme nebo ne, parta dospívá a začínají řešit dospělejší věci. Ale vyspěleji se rozhodně nechovají. Na jedné straně tu máme bezchybné vystupování Barneyho, naprosto famózní vstupy Marshalla, - ale na té druhé straně barikády tu máme Lily, která se proměnila v hysterickou mrchu. Robin dál pokračuje v kariéře děvky a Ted... ten kolísá jak celá tahle série. Od pěti k nule a zpět. Spousta dílů měla perfektní základ, ale nedomyšlený konec. Možná, kdyby se tvůrci více zaměřili na detail než kvantitu, mohlo vzniknout 12 opravdu nezapomenutelných dílů té nejlepší série. Takhle mi z jednotlivého hodnocení vzešla v průměru trojka - a nebylo by fér, abych se hádal se samotným ČSFD. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát to bylo hodně o vztazích.. Ted si prožil svoje, což ale platí i pro Barneyho, který dospívá.. Vůbec tak by se dala charakterizovat celá série, tedy jako dospění, kdy si členové party udělají razantní přerody v tom, co od života chtějí. Až na Robin, která dokázala v jedné série sestřelit tři důležité vztahy. Ale máloco je tak dobré jako Rukověť, Holky versus obleky anebo Dokonalý týden. 100% ()

Reklama

Reklama