Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lily s Marshallem pozvou Robin a Barneyho k sobě na večer v párech. Zábava však poněkud vázne – nějak nejsou schopni své nově nalezené partnery zabavit. Barney navíc dlouze vysvětluje Tedovi, že se stal bezsexuálním hostinským... (TV Prima)

Recenze (7)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"T'was the night before new year's, And the weather grew mean. It was 3:00 in the morning, And I was stranded in Queens. The tavern grew empty, The gas lights grew dim. The horse-drawn carriages were all but snowed in... Last call was approaching, And my fortunes looked bleak. Then I turned to my left And stifled a shriek. She had a peach fuzz beard And weighed 16 stone. She gobbled up hot wings And swallowed the bones. I muffled a scream And threw up in my mouth. I asked, "where do you live?" And she said, "one block south." I swallowed my pride And six shots of whiskey. And prayed to the gods That she wasn't too frisky. Back in her cave, she prepared us a snack. 'neath her mighty hooves, the floorboards did crack. But when she returned, She found a sound sleeper. And thus she became The sexless innkeeper." ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štvrtá epizóda z piatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "The Sexless Innkeeper" (Bezsexuálny hostinský). Manželia Marshall a Lily sa snažia za každú cenu spriateliť s nejakým párom s ktorým by spoločne trávili víkendy. Skusia to s Robin Scherbatskou a Barney Stinsonom. Tí však nie sú z tohto párového stretnutia nadšení. Z Teda Mosbyho sa stane bezsexuálny hostinský. ***** ()

Reklama

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná jeden z nejlepších dílů série. Skutečná hvězda seriálu, Marshall, zde má dostatek prostoru na vyniknutí. Barneyho a Tedovo básnický souboj, párové rošády i šarády... vše tu funguje jak má a perfektně to k sobě zapadá. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naštěstí nejsem námořník, jinak bych si mohl myslet, že už jsem v těchto vodách někdy plul. Ani z tohoto dílu jsem zrovna neskákal nadšením, ale už jsem si dávno zvykl. Čtvrtá epizoda mě z větší části nebavila, protože všechno dobré představovaly jen básně a Marshallova hudebně-fotografická díla. Párové aktivity mě nejen nebavily, přímo mě děsily. No, a Ted tady sice byl, ale vlastně si na něj příliš nevzpomínám, a to uběhlo teprve pět minut. / Poučení: Když tepláky tak od Armaniho. ()

Zajímavosti (2)

  • Barney (Neil Patrick Harris) zmíní stránku itwasthebestnightever.com, kde Marshall (Jason Segel) vytvořil koláž s fotkami. Tato stránka skutečně existovala a obsahovala video, kde Marshall zpívá píseň k fotomontáži. (Aknah)
  • Písnička „All By Ourselves“ odkazuje na „All By Myself“ od Erica Carmena. (SONY_)

Reklama

Reklama