Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Robin by mohla být deportována zpátky do Kanady, a tak se z ní Barney snaží udělat Američanku. Ted a Marshall se zatím vracejí do mladých a neklidných let a jedou na pizzu do Chicaga. Plány ale změní v okamžiku, kdy Marshall přizve Lily... (TV Prima)

Recenze (5)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pár dobrých scének tu bylo, například dítě s hokejkou - jak z nějakého dobře béčkového horroru. Nebo Barneyho proslov, který k této scénce předcházel. Pak určitě vliv Tantra na fyzickou výkonnost. Nakonec i Puňta - ten závěr co se vztahoval na Marshalla s Tedem. Ale jinak spíš taková trapná klišé. Amíci jako hovada s těžce podprůměrnou inteligencí, Lily jako vrah humoru, Robin jako ta pipka z Ameriky. A to, žel, převažovalo. ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lily pokracuje ve sve nesnesitelnosti. Marshall kompletni podpantoflak. Mela jsem tu smulu, ze se znovu divam na serii pri kojeni, takze vidim seros strasne rychle za sebou a klidne nekolik dilu. Tim padem prichazi presyceni, zivotni nadhled a nektere postavy dostavaji naprosto nesnesitelny rozmer ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Piata epizóda z piatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Duel Citizenship" (Dvojité občianstvo). Robin Scherbatskej hrozí reálne nebezpečenstvo, že bude z USA deportovaná späť do rodnej Kanady. Barney Stinson sa jej snaží pomôcť získať americké občianstvo. Marshall Eriksen a Ted Mosby si vyrazia na nostalgickú cestu do Chicaga. Tedovi sa však nepozdáva, že Marshall so sebou zobral aj svoju družku Lily Aldrinovú. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V jisté chvíli si tvůrci seriálu vybrali pro svůj výtvor kurz, který je pro mě silně nekomfortní, a toho se teď s občasnými šťastnými výkyvy pevně drží. Pátá epizoda stejně očíslované sezóny mi přinesla i zábavné momenty, o které se postaral hlavně Barney, ale všechno přebilo další řádění malého monstra, které navíc pracuje na Marshalovi jako zubní kaz, či skrytý nádor a mění tuto zábavnou figuru k obrazu svému. / Poučení: Vyhýbej se pohybujícímu se jídlu. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama