Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přátelé se sejdou na Den díkůvzdání a Marshall si pro Barneyho připraví další, v pořadí již čtvrtou facku. Pak ji ale věnuje jako nálezné Tedovi a Robin, kteří donesou jeho ztraceného krocana. Jak rozhodnou, kdo z nich má na zfackování Barneyho větší nárok? (TV Prima)

Recenze (6)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Deviata epizóda z piatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Slapsgiving 2: Revenge of the Slap" (Fackodanie 2: Facka vracia úder). Lily pripravila pre svojich priateľov hostinu na Deň vďakyvzadnia. Moc jej záleží na tom, aby to prebehlo bez problémov a v dobrej atmosfére. Lenže všetko sa začne kaziť, keď sa u nich objaví jej nezodpovedný otec. Barneymu Stinsonovi pokazí náladu najmä to keď sa dozvie, že to bude aj deň fackodania. Marshall Eriksen sa mu chystá vylepiť poriadnu facku. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největší zklamání při sledování sitcomů zažívám vždy, když se tvůrcům podaří pokazit jeden ze svátečních dílů. A v deváté epizodě k tomu došlo. Namísto pořádné dávky nezřízeného humoru mi byla předhozena jakási hra na city doplněná o idiotský nápad se smrtícím pohledem a malé monstrum bylo zase jednou ve svém živlu. / Poučení: Když chceš odpouštěj, ale raději nezapomínej. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Důkaz o tom, že perfektní díl se musí střídat s odpadním. Tedy úplně hrozné to nebylo, mělo to náboj i šmrnc. Nicméně Lily to musela zničit. Iracionální, neférová, trapná... Nemám rád tyhle uřvané díly. Bez Lily 4-5 hvězd, ale takhle skromné dvě. ()

SmoldaMara odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

toto je vlastně díl proč jsem přestal HIMYM sledovat - myslím, že to bylo v době, kdy v Hollywoodu stávkovali scénáristé - a nutno říci, že to bylo hodne znát - ty ohnivé oči bylo jako co? ()

Reklama

Reklama