Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted už od střední sní o jedné dívce, ale nikdy nebyla volná. Vždy si našla někoho dřív, než ji stihl pozvat na rande. A tak se nyní nenapravitelný romantik rozhodne nečekat ani minutu... (TV Prima)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Desiata epizóda z piatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "The Window" (Okno). Ted Mosby dostane po dlhých rokoch telefonické echo, že žena s ktorou vždy veľmi túžil chodiť je voľná, konečne je nezadaná. Nikdy sa mu ju nepodarilo zbaliť a teraz znenazdajky sa vyskytla príležitosť, aby si s ňou dal rande a nadviazal vzťah. No bohužiaľ mu to zasa nevíde. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl sice klamal tělem, takže vypadal, jako že se v něm pořád něco děje, ale skutečnost byla jiná. Desátá epizoda měla pro mě dost nezáživný děj, protože tragéd Ted se zamilovává pokaždé, když se v dohledu objeví žena, a protože mě ani Barney nedokázal zrovna nadchnout. Jediným, kdo mě přinutil alespoň k úsměvu, tak zůstal jen Marshall se svými dopisy a křidélky. / Poučení: Zkontaktuj své budoucí já. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TED: "I sent a cab with a female driver so she would have no other male interaction until she came to me." BARNEY: "Where she will still have no interaction with a man. What up? I feel good tonight. Tonight's gonna be good." ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzhledově průměrná Robin ze sebe dělá ještě dost nechutnou couru. A následně se rozhodne zcela sobecky (i s vědomím, jak to u dívky od vedle funguje) zničit Tedovi šanci na nejlepší vztah, co mohl mít. Jinak vcelku průměrný díl, který ničím moc nenadchne a uráží ho pouze Robin. ()

Reklama

Reklama