Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V baru začne obsluhovat sexy barmanka. Barney je rozhodnutý ji dostat do postele, jenže je tu zádrhel – slečna nesnáší muže v oblecích. Dokáže se kvůli ní převléct do riflí? (TV Prima)

Recenze (8)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I kdyby nic jiného, než Barneyho hudební číslo, tak je to za plný počet! Další Barneyho majstrštyk. Robin sice kazí atmosféru svou sebestředností a vážně hodně přehnanou a neopodstatněnou sebedůvěrou, ale celkově vzato se díl skutečně vyvedl. Stojí za opakované shlédnutí pro každého, kdo má rád Barneyho styl. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvanásta epizóda z piatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Girls vs. Suits" (Dievčatá versus obleky). V bare McLaren začne pracovať nová barmanka. Je hodne sexi, takže playboy Barney Stinson hneď o ňu prejaví záujem. Lenže on jej moc nepasuje. Prekážajú jej predovšetkým jeho drahé obleky, v ktorých tak rád chodí. Tak sa teda Barney rozhodne, že sa kvôli nej začne obliekať inak. No dlho to nevydrží a vráti sa ku svojmu obľúbenému oblekovému štýlu. ***** ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To byl ale divný díl. Jednu chvíli si myslím, že by to na mě mohlo fungovat, a moment na to už cítím, že všetko ide dole kopcom. Dvanáctá epizoda uzavřela první polovinu ne zrovna přesvědčivé páté sezóny a její děj mi nabídl naprosto postradatelnou Tedovu dějovou linii (až na tu nohu), neviditelného Marshalla, zbytečnou Lily a tradičně nezajímavou Robin. Jo, a taky nemám rád muzikály. / Poučení: V případě nutnosti se přizpůsob. ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dil zase stojí na Barneym, i když už zahrál líp. Tedovo linie se studentkou je tam jen proto, aby se přimělo, že seriál je o tom, jak poznal matku svých dětí. Marshall nevýrazný a ještě trochu zkazil to pěvecké číslo. Lily také nevýrazná a Robin si o sobě myslí, kdo ví co, přitom je hnusná, uřvaná a nesympatická. Naopak potěšila ta Tedova studentka anebo barmanka, které zahrály velice solidně. Ve výsledku je to průměrný díl, hlavně díky Barneymu, bez něj by to byla tragédie. ()

bubun odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z dalších dost dementních dílů HIMYMu a naprosto nesympatická studentka, co píše dizertačku, i když vypadá tak na 18. A to muzikálový číslo nakonec to úplně zabilo. Nesnášim tyhle hudebně-taneční pokusy v seriálech (až na výjimky). Příšerný díl, který navíc ani nedrží pohromadě. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama