Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Barney ukáže při finále fotbalového utkání své telefonní číslo do televizní kamery. Plán mu vyjde, začnou mu volat desítky žen. Jenže to má háček... (TV Prima)

Recenze (5)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabý slepenec moc nezapadajících gagů do konceptu kachna nebo králík. Toto dilema vlastně nikoho nezajímalo, ústřední postava dílu je Barney a jeho mobil. Což není zas tak zlý nápad, ale rychle se to ohraje a pak už to je jen setrvačnost. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pätnásta epizóda z piatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Rabbit or Duck" (Králik alebo kačica). Barney Stinson zverejní svoje telefónne číslo na finále superbowlu. Vyzve všetky ženy, ktoré by sa s ním chceli vyspať, nech mu zavolajú. Záujem je obrovský. Takmer ho to zničí. Ted Mosby požiada Lily a Marshalla, aby mu zohnali na siavtok sv.Valentína ženskú spoločnosť. ***** ()

Reklama

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Barney baví hlavně zpočátku, transparent v televizi je geniální. Pak se on a mobil trochu ohraje a ke konci mě nebavilo ani to. Pobavil Marshall shanící nevěstu. Ted a Robin nudili a hádka u stolu byla suverénně nejhorším momentem dílu (Robin v ultrazvuku, to je něco, co nechcete slyšet). Průměr. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, tak já už nevím. Možná je pátá sezóna skvělá, jen já to nevidím, protože je se mnou něco špatně. Nic se nedá vyloučit. Z mého (pravděpodobně) pokřiveného hlediska byla patnáctá epizoda svou kvalitou na úrovni předchozího dílu, což znamená, že jsem se opět příliš nebavil, protože jsem se neměl čemu od bránice zasmát. / Poučení: Ani antibiotika nejsou všemocná. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (4)

  • V epizóde sledujú všetci priatelia, okrem jedného, v televízii "Super Bowl". Barney (Neil Patrick Harris) je totiž priamo na štadióne a drží tabuľu s nápisom "Hey Ladies, Call Barney Stinson", pričom C, B a S sú napísané veľkými písmenami. CBS je materská televízia sitcomu. (Haloo5)

Reklama

Reklama