Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Barney je vytažen policisty z řeky. Začne vyprávět, proč tam vlastně skončil. Seznámil se v baru s neuvěřitelně sexy dívkou. Flirtovala s ním, dokonce přijala pozvání k němu domů a poté se vší grácií odešla, aniž by k něčemu došlo... (TV Prima)

Recenze (5)

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych měl doma stormtroopera, po tomto dílu bych mu jistě přemístil do helmy obsah svého žaludku. Sedmnáctá epizoda pro mě byla katastrofálním zážitkem, protože v ní vystupovala Jennifer Lopez, tvůrci opět projevili svou lásku k muzikálu, Marshall totálně zlilyovatěl a po celou dobu se všichni svorně probírali kluzkými vnitřnostmi jednoho vztahu. No, to jsem se zas nasmál. / Poučení: Chceš žít podle příručky? Bij hlavou do zdi, dokud tě to nepřejde. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedemnásta epizóda z piatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Of Course" (Nie). Barney Stinson sa zoznámi s nehorázne sexi ženskou, ktorá ho zvádza a nesmierne vzrušuje. Lenže keď má prísť na sex, tak mu rázne povie nie. Má zásadu, že sa spolu môžu vyspať až na sedemnástom rande. Barney sa rozhodne, že ju dostane do postele skôr. Robin si užije super rande so svojim kolegom Donom. ***** ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle mohla být tak dobrá epizoda nebýt Robin. Pouštím si sitcom, abych se pobavil a oni tam dají takovouhle hysterku. Nejvíc mě dostal závěr - potom, co Barney skvěle zachoval mu to oplatí tím, že sama začne zpívat tu písničku i když věděla, jaký to je. Škoda, díl měl potenciál na víc než tři hvězdy. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Samozřejmě, že jsi singl, koukni na sebe couro! Aneb "šuk, šuk, šukyty šuk, šukyty šukyty šuk!" Epickej song. A taky nemůžu popřít, že si Robin nic lepšího ani nezaslouží (to zesměšnění). Že se Barney vysral do helmy stormtroopera po skryté hrozbě je důkaz vkusu, věřím, že až uvidí co ze SW udělal Ja.ja. Abrams tak toho stormtroopera rovnou rozdrtí pod parním válcem. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Ted (Josh Radnor) má na sobě tričko s adresou "Ve smečkách 25", což je vyhlášené místo v Praze. Tato ulice je nechvalně známá prostitucí a nočními kluby. (Michael02)

Reklama

Reklama