Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marshalla přepadli, Ted staví model Empire State Building, Robin už to v práci zase nebaví, Barney se zdokonaluje ve lhaní a Lily si chce koupit zbraň... (TV Prima)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Devätnásta epizóda z piatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Zoo or False" (Pravda alebo zver). Marshall Eriksen sa stal obeťou lúpežného prepadnutia. V Central Parku mu ukradli peňaženku. Preto sa jeho manželka Lily rozhodla, že si kúpi strelnú zbraň. Marshall s tým nesúhlasí a tak sa prizná, že ho v ZOO okradla malá opica. Robin Scherbatska si ho pozve do svojej rannej televíznej show, aby tam vyrozprával historku o tomto kurióznom prepade. ***** ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z jakého důvodu byl natočen tento díl? Přínos této části pro seriál- nula, nula, nic. Devatenáctá epizoda byla dokonale zbytečnou dvacetiminutovkou, v níž nefungovalo vůbec nic. Kdybych měl vymyslet příběh s opicí, postavy by vůbec nemusely opustit svůj oblíbený bar, a přesto by šlo o mnohem vtipnější záležitost. Tohle bylo skutečně scénáristické šlápnutí do teplého střevního produktu a mé hodnocení tomu odpovídá. / Poučení: Lidé touží po upřímnosti jen do doby, než se jí jim dostane. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bylo naprosto dokonalé vidět Lily, jak ji Marshall složil ledničkou a ještě lepší, když ji dal dělo! Za všechen ten humor, co v tomto seriálu pohřbila si zasloužila naložit víc a pravidelně. Robin opět nesnesitelná, Ted se plahočí s hodně vedlejší kolejnicí a tak to zachraňuje Barney se svým moudrem. A něco na něm asi fakt je. Marshall po dlouhé době "zklamal", ústřední zápletka nic moc, jak spíchnutá hodně horkou jehlou. ()

Reklama

Reklama