Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted zjišťuje, že se ještě nevyrovnal s tím, že ho Stella nechala před oltářem. Dokáže se svěřit nové přítelkyni, nebo ji radši pustí k vodě? (TV Prima)

Recenze (6)

Grogan odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Člověk by byl v pokušení tomu dávat nějakou tu hvězdu za to, jak tam zesměšňují toho trapáka Teda, ale Tedův trapně patetickej proslov u plátna a samotnej konec to zase spolehlivě do toho odpadu nasměrovalo... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu bych se nedivil, kdyby byl z Nevěsty celosvětový kasovní trhák, protože těch několik krátkých ukázek obsahovalo snad všechna klišé romantických filmů, a to se prostě musí líbit. Ve třiadvacáté epizodě páté řady mě tvůrci znovu (stejně jako několikrát předtím) vzali na Tedovu svatbu, a kdybych náhodou na něco zapomněl, připojili i komentář. Odpadoval bych, ale pobavil mě nápomocný Marshall. / Poučení: Nemáš nové nápady? Recykluj. ()

Reklama

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevěsta je další eso páté série. Parodie na Tedovu svatbu s jeho nejlepší přítelkyní, která ho potkala, se setkala s velkým úspěchem nejen diváků v ně seriálu, ale i u mě samého. Fakt jsem si užíval každý prostřih filmu a opravdu bych si přál vidět ho celý! Tenhle díl měl vše, co od HIMYM očekávám. Možná by neuškodilo více Marshalla, ale i tak za pět. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata tretia epizóda z piatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "The Wedding Bride" (Nevesta). Ted Mosby začne chodiť s novou priateľkou. Vyberú sa spolu do kina na premieru filmu Nevesta. Scénar ku tomuto snímku má na svedomí druh jeho predchádzajúcej vážnej známosti Stelly, ktorá ho opustila počas ich svadobného dňa. Ted zistí, že hlavná nesympatická postava filmu, egocentrický architekt, je napísaná podľa neho. ***** ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Ted (Josh Radnor) mluví o tom, že každý má svého kostlivce (v tomto případě kufr) ve skříni. Na konci epizody si můžeme všimnout tří žen. Jedna jde po chodníku před kinem, druhá stojí frontu do kina a třetí vstupuje do kina. Každá z nich si nese svůj kufr a na něm je napsáno „Slept with Barney“ (tedy „Spala jsem s Barneym“). (TadeasK7)

Reklama

Reklama