Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted odmítne navrhnout novou budovu banky a Barney se rozhodne použít všechny své úžasné taktiky, aby změnil jeho rozhodnutí. Robin, která se stále nedostala z rozchodu s Donem, po nocích nasává a nechává bývalému opilé vzkazy... (TV Prima)

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia epizóda zo šiestej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Unfinished" (Nedoriešená). Z Teda Mosbyho je začínajúci profesor architektúry. Baví ho to a chce sa tomu naplno venovať. Barney Stinson ho však chce za každú cenu primäť, aby vyprojektoval budovu Gigantickej národnej banky. Robin Scherbatska sa nedokáže zmieriť s rozchodom s Donom. Rieši to alkoholom a obťažuje ho nevhodnými telefonátmi. **** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A jsme zase tam, kde jsme byli. Zase jeden díl, který vůbec neměl být napsán, natož natočen. Třetí epizoda mě přesvědčila o tom, že se po předchozím krátkém nadechnutí ubírá od hladiny směrem dolů do hlubiny. Děj byl v podstatě o ničem, protože se už zase řešila Tedova vysněná budova, malé monstrum už zase organizovalo cizí životy a ostatní byli téměř neviditelní. / Poučení: Buď rozhodný. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Golden Rule. I do not buy dinner to get the Yes. Dinner is a very intimate activity. It requires a level of connection and eye contact that sex just doesn't. Call me old-fashioned, but I need to have sex with a girl at least three times before I'll even consider having dinner with her." ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl o Lilyiných hovínkách v hlavě....o tom, že Robin je nevychovaná alkoholička. O Tedovi a Barneym, kteří tam v pozadí řeší něco s budovou GNB. Lily, vysmáááááž! Marshall to zachránil od odpadu jednou zatraceně funky hvězdičkou. ()

Reklama

Reklama