Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Všichni si z Robin dělají legraci. Myslí si, že není pravá Newyorčanka. Robin je proto vyzve na závod - kdo se první dostane do restaurace v centru a vyfotí se s Woody Allenem, vyhraje... (TV Prima)

Recenze (5)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč Ted potřebuje vyhrát? Má komplex z úspěšné kariéry. Proč Lily potřebuje vyhrát? Docházejí ji nápady, jak urážet a ponižovat ostatní. Proč Robin potřebuje vyhrát? Je psychicky narušená a vyžaduje od ostatních, co sama nikomu nedává. Proč Marshall potřebuje vyhrát? Protože se bojí, že je neplodný. Proč Barney potřebuje vyhrát? Protože je boží! Díl vcelku o ničem... prostě běhaj a doplňují u toho skládanku emočně vyprahlé party. A kdo že je tedy ten pravý Newyorčan? Podle tohoto dílu; bezcitný, hulvátní hovado beze špetky empatie. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štvrtá epizóda zo šiestej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Subway Wars" (Praví Newyorkčania). Robin Scherbatska je Kanaďanka, ktorá už šesť rokov žije v New Yorku. Jej priatelia Ted, Marshall, Lily a Barney však tvrdia, že stále nie je pravá newyorkčanka. Chce im dokázať, že sa mýlia. Vyzve ich na závod mestom, ktorý má preveriť kto z nich sa najlepšie vie orientovať v New Yorku. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vážně přemýšlím o tom, proč vlastně tvůrci točili díly, jako byl například tento. Čtvrtá epizoda byla vzhledem k příběhu samotnému záležitostí zhola zbytečnou, a to bylo taky důvodem pro nízké hodnocení z mé strany. K odpadování jsem nesáhl jen díky Barneymu. Ne, že by byl v tomto případě obzvláště vtipný, ale opět se ukázalo, že kdybych si měl z této sestavy vybrat člověka, kterému bych mohl věřit, byl by to právě Barney. Zbytek jsou hyeny a slepičí prdel Marshall. / Poučení: Chceš se stát pravým Newyorčanem? Proč? ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Když Marshall (Jason Segel) běží, hraje písnička „Marshall vs. The Machines“, kterou nazpíval sám Jason Segel. (SONY_)
  • Barney (Neil Patrick Harris) tvrdí, že vždy, když jede autobusem, je tam nějaký šílenec, kterého se všichni štítí. Chvíli poté tvrdí, že autobusem nikdy nejel. (Zix.)
  • Když se parta rozeběhne z baru, Ted (Josh Radnor) si s sebou vezme svůj laptop. V dalších záběrech ho už ale nemá. (SONY_)

Reklama

Reklama