Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marshall a Lily se snaží ovlivnit pohlaví svého ještě nepočatého dítěte. A Robin stále více rozčiluje nová kolegyně, která se chová jako holčička... (TV Prima)

Recenze (5)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Wait, where are you g- that's a compliment! You're the least needy woman I've ever met. That's awesome! No guy's gonna say "Who's your daddy?" to Robin Scherbatsky; you're your own daddy. And mommy. And weird survivalist uncle who lives in a cabin with a shotgun blaming stuff on the government. And that is what makes you the most amazing, strong, independent woman I've ever banged." ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby byla šestá sezóna dopravním prostředkem, nebyla by automobilem, musela by být vlakem, protože jí tvůrci drží na pevných kolejích, po nichž mě veze konstantní rychlostí předem určeným směrem a postupně zastavuje ve stanicích Předvídatelná, Otravná a Nuda. V šesté epizodě se opět plánovalo rodičovství a Ted si už zase vyhlédl tu pravou. Jo, jo, zas ty samé zastávky... / Poučení: Na výběr jmen pro potomky už jistě existuje apka. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdo je tvůj taťka? Tak nějak suchý díl s velkou dávkou trapnosti. Pár gagů se povedlo, zejména Marshallova část, ale jinak nic moc. Barney vždycky výzvu splní, ať už jako taťka, nebo s mamkou. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šiesta epizóda zo šiestej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Baby Talk" (Detské reči). Marshall a Lily začínajú vyberať meno pre dieťa. Zistia, že každý z nich má inú predstavu o tom ako by sa mal ich budúci potomok volať. Navyše Marshall chce chlapca a Lily dievčatko. Robin Scherbatska má v práci novú afektovanú kolegyňu, ktorá jej nesmierne lezie na nervy. Barney Stinson skúša nevšednú techniku balenia žien. ***** ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Píseň „Jeremy“ od Pearl Jam byla napsána o skutečné tragédii, která se stala v roce 1991. Patnáctiletý student Jeremy Delle si přinesl do třídy na střední škole zbraň, postavil se do čela třídy a před očima učitele si vystřelil mozek z hlavy. Proto Lily (Alyson Hannigan) ve své třídě vykřikla: „Jeremy, ne!“ A byla poté postříkána červenou barvou. (Čiban)

Reklama

Reklama