Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marshall musí vyhodit podřízeného. Randy je totiž hloupý, trochu šílený, navíc sní o Robin a na většinu dokumentů rád používá skartovačku. Jenže dát někomu padáka není tak snadné... (TV Prima)

Recenze (4)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když mi Lilyino hovínko už řádcky leze krkem, tak tu bylo pár světlých momentů. Slunečno, občas přeháňky, řekl bych. Za mě rozhodně vede hláška "zelená? sedne mi k očím - já Ti jednu sednu". :D Nemůžu přehlédnout pár vyloženě trapných scének, ale rozhodně nepopřu dobrou zápletku s jednorázovým Randym. Na zdraví, Randy Teplichcánku! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I přes občasné drobné obměny je to stále stejná písnička. A ne, nejde o pořádnou metalovou vypalovačku, je to jeden z těch utahaných, plačtivých songů Enriquea Iglesiase. Sedmá epizoda na mě působila stejně jako pátá a šestá, to znamená, že byla téměř o ničem. Malé monstrum bylo zase jako osina mezi půlkami, ale pozor! Metody, které používalo v rámci svého zaměstnání, mě pobavily a neztratil se ani Randy. Doufám, že se z příběhu co nejdříve vytratí ta levičácká fúrie, která je pro mě neuvěřitelně otravnou postavou. / Poučení: Nebraň druhým v rozletu. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Siedma epizóda zo šiestej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Canning Randy" (Padák pre Randyho). Ted Mosby sa stal obľúbeným profesorom architektúry. Študenti ho majú radi. Jeho popularitu však začne podrývať jeho bývalá priateľka, občianská aktivistka Zoey. Marshall Eriksen má z Gigantickej Národnej Banky vyhodiť svojho kolegu Randyho. Aj keď je to nešikovný, hlúpy babrák, tak s tým má dobrák Marshall problém. ***** ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • V posteli jednoho z dětí u Lily (Alyson Hannigan) ve školce se objeví useknutá hlava plyšového koně, což je odkaz na film Kmotr (1972). (x_silver)
  • Po tom, čo dostane Randy (Will Forte) padáka, sa zastaví v bare, kde sa mu pustí krv z pravej nosnej dierky. O chvíľu neskôr mu tečie krv z ľavej nosnej dierky. (N0X.)

Reklama

Reklama