Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lily navštíví specialistu na oplodnění. Problém je, že lékař vypadá úplně jako Barney... (TV Prima)

Recenze (7)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štvrtá epizóda zo šiestej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Bad News" (Zlé správy). Lily Aldrinová a Marshall Eriksen sa snažia počať potomka. Bohužiaľ sa im to nedarí. Preto sa rozhodnú, že navštívia odborníka, aby im poradil a pomohol. Sú veľmi prekvapení, keď zistia, že tento reprodučný endokrinológ vyzerá presne ako ich kamarát Barney Stinson. Robin Scherbatska nastúpi do novej práce, kde sa stretne so svojim bývalým protivným kolegom. ***** ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Barney dokáže cokoli, je to mistr humoru, převleků a božanství! Ale jinak dost slabý díl, který tahá z hnoje na jasné hřiště laser game jen Barney. Druhá zápletka je totiž o tom, jak má Robin zpackanou kariéru - toť vše. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fakt by mě zajímalo, jakým způsobem uvažují scénáristé tohoto původně sitcomu. Došlo jim snad konečně, že by měl obsahovat více humoru? Pokud ano, pak zřejmě nepochopili, že opakované nasazování videí Robin Sparkles situaci nepomáhá a že totéž platí i pro neustálé reprodukční zápletky. A myslím, že jen úplný debil by pomyslel na to, že by v tomto ohledu pomohla rodinná tragédie. To už byl opravdu jen pomyslný hřebík do pomyslné rakve. / Poučení: Smrt v rodině. LOL,ROFL ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Je to jako kdyby mi přes dělohu přeběhla černá kočka." Jde o jeden z mých nejoblíbenějších dílů, skvělá linka s Barneym a Marshallem, a tak silný závěr! Nejlepší epizoda 6. série.. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (6)

  • V epizodě zazní písnička „Let's Go to the Mall“, kterou nazpívala Robin (Cobie Smulders). Písnička poprvé zazněla v epizodě Sázka o facku (2006). (SONY_)
  • Během celé epizody se v pozadí zobrazuje tiché a nenápadné odpočítávání (od 50 do 1), které odpočítává čas do vrcholného okamžiku na konci. (Lembi4)

Reklama

Reklama