Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lily je smutná, že Marshall stále pobývá doma u matky. Trápí ji vidina Valentýna plného samoty. Barney si zase užívá Dne zoufalství, tedy 13. února, kdy jsou ženy nejzranitelnější... (TV Prima)

Recenze (5)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Every woman wants a date on Valentine's Day. That neediness reaches its climax - what up - on February 13th. A magical night, when a 10 has the self esteem of a 4, and the depraved enthusiasm of a 2. Now, there's only one thing you can't do. Wherever you are, or whoever you're under, you must get home alone by 11:59 p.m. Otherwise, you're on a date on Valentine's Day." ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestnásta epizóda zo šiestej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Desperation Day" (Deň zúfalstva). Po tom čo Marshallovi Eriksenovi zomrel otec zostal bývať u svojej mamy, aby jej robil spoločnosť. Lenže sa blíži sviatok sv. Valentína a jeho manželka Lily by bola veľmi rada s ním. Tak sa teda vyberie za ním do Minnesoty, aby ho doviedla späť do New Yorku. Barney Stinson sa vcíti do úlohy valentínskeho milostného predátora. ***** ()

Reklama

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nadstandardní epizoda, byť k dokonalosti jí chybí více gagů. Marshall válí v Minnesotě, Barney v NY. Ostatní moc nebaví, ale ani nekazí. Ve výsledku čtyři hvězdy. A je to první díl s Norou, která se k Barneymu hodila se všech nejvíc... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby mi někdo ještě před dvaceti minutami řekl, že mě některý ze zbývajících dílů šesté sezóny bude bavit, doporučil bych mu střídavě teplou a studenou. A přece k tak nepravděpodobné situaci došlo a já jsem se u šestnácté epizody mohl zasmát Barneyho pojetí predátora a výrazné pomoci, které se dostalo paní Eriksenové od obou brigádníků. / Poučení: Neprožíváš Valentýna? Tak si to užij! ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Barney coby predátor za 10 hvězd bez rozmyslu. Marshall u matky? Plný počet... jinak roztahané a tak nějak nevýrazné. Ale uhájí si to nadprůměrné hodnocení. S odřeným polštářem! ()

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama