Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Barney hledá ve svém otci muže, kterého si pamatuje z dětství. Rozhodne se to tátovi připomenout a do své hry zatáhne i ostatní... (TV Prima)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata prvá epizóda zo šiestej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Hopeless" (Beznádejný). V roku 1983 opustil Barneyho Stinsona jeho otec. Vyrastal bez neho. Znovu sa stretli až dvadsiatich ôsmych rokoch, v roku 2011. Po čase si spolu s Marshallom Eriksenom, Lily Aldrinovou, Tedom Mosbym a Robin Scherbatskou vyrazili na divokú nočnú akciu. Ukáže sa, že Barneyho otec sa vie aj po rokoch poriadne odviazať. Alebo nie? ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další díl, v němž skvěle zafungoval John Lithgow, který mezi ostatními až bolestně vyčníval (s výjimkou Neila Patricka Harrise). Děj jedenadvacáté epizody mi nepřinesl nic skvělého s výjimkou hledání ideálního baru pro legendární párty. Ten propletenec jmen byl naprosto dokonalý a dal mi alespoň trochu zapomenout na jinak celkově chabý scénář. / Poučení: Nevyvolávej démony minulosti. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Reálně možná jeden z nejdospělejších a zároveň nejvtipnějších dílů. Dokonce se tam nikdo nepasoval do role zabijáka humoru a tak nebudu šetřit plnou palbout. I když John Lithgow pro mě bude vždy ikona Dextera, jako pošuk si taky neustřihl ostudu. Slovy Frantisek.Fu "100%". ()

Reklama

Reklama