Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marshall se snaží sehnat místo u nějaké ekologické organizace, ale kvůli bývalému šéfovi se mu to nedaří. Potká Zoey, jež mu práci nabídne. Má bránit stavbu, kterou chce banka zbourat. Když se to dozví Barney, vypukne mezi přáteli válka... (TV Prima)

Recenze (4)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoli Marshall je řádskej hajzl proti kterému bych nechtěl nikdy stát (totální respekt), tak na druhé straně boj o box byla vyloženě trapárna. Z Lily by byla dobrá lesba, ale jako přítel stojí opravdu za hovno - není moc zábava, když se vám neustále někdo míchá do života. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U šesté sezóny stále častěji a stále intenzivněji přemýšlím nad tím, proč některé díly... ne, proč většina dílů této řady vlastně vznikla. Kdyby neměly v podstatě žádný vliv na příběh, ale alespoň by mě dokázaly rozesmát, neřekl bych ani popel, jenže to se jaksi neděje. Ani dvaadvacátá epizoda se nevymotala z krize, v níž se seriál v této fázi nachází, takže to byla zase bída. / Poučení: Pečlivě si zvol svůj drink. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata druhá epizóda zo šiestej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "The Perfect Cocktail" (Dokonalý koktejl). Marshall Eriksen začal pracovať ako advokát pre Zoey, ktorá bojuje proti zbúraniu historickej budovy na ktorej mieste sa má postaviť nové ústredie Gigantickej Národnej Banky. Barney Stinson je kvôli tomu na Marshalla veľmi nahnevaný. Kvôli ich konfliktu dostanú zákaz vstupu do baru McLaren. **** ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě se objeví narážka na pořad Oprah show (od r. 1986). (SONY_)

Reklama

Reklama