Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted bere studenty na exkurzi, Robin se zamiluje do svého terapeuta a Barney si myslí, že Nora lže o svém věku... (TV Prima)

Recenze (3)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Piata epizóda zo siedmej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Field Trip" (Exkurzia). Kvôli fyzickému napadnutiu chodí Robin Scherbatska na súdom nariadenú terapiu. Jej psychológ Kevin sa do nej vášnivo zamiluje. On je jej tiež sympatický a jeho city opätuje. Začnú spolu chodiť. Ted Mosby zobierie svojich študentov architektúry na exkurziu. Marshall Eriksen je sklamaný zo svojho šéfa, ktorého si idealizoval. **** ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na svou obranu mohu uvést jen tolik, že jsem se opravdu ze všech sil snažil, abych v ději tohoto dílu našel alespoň malý důvod k smíchu. Nenašel jsem. Možná tam skutečně žádný nebyl, možná jsem jen hanebně selhal, ale pátá epizoda sedmé sezóny se mi zdála být ještě nudnější než obě předchozí. Všechny dějové linie se ubíraly směrem, který mě nezajímal, takže to ani jinak dopadnout nemohlo. / Poučení: Kal Penn má fajn hlas. ()

Reklama

Reklama