Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted konečně potkává dívku, na kterou před deseti lety narazil v kostýmu nemravné dýně, a Lily s Marshallem dostanou darem dům na předměstí... (TV Prima)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osma epizóda zo siedmej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "The Slutty Pumpkin Returns" (Návrat Nemravnej tekvice). Ted Mosby stretne po desiatich rokoch ženu do ktorej sa zaľúbil. No ich cesty sa rozdelili. Teraz to dajú dokopy. Lenže po čase sa ukáže, že im to spolu vôbec neklape. Lily sa chce presťahovať z rušného centra New Yorku na kľudné predmestie. Barney Stinson s hrôzou zistí, že je zrejme čiastočne Kanaďan. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, abych se přiznal , byl bych radši, kdyby tvůrci nechali Dýni Dýní a nesnažili se tento příběh nějakým způsobem zakončit. Vypadalo by to věrohodněji a chudák Ted by nebyl okraden o své nostalgické vzpomínky. Osmá epizoda to vcelku zbytečně rozhrábla, nebylo to pro mě ani příliš zábavné, a tak musela situaci zachraňovat ta nejméně pravděpodobná/vhodná postava. Robin. No jo, ani já jsem tomu nevěřil. Robin a Barney mě fakt pobavili, což se v sedmé sezóně stalo poprvé. / Poučení: Některá přání by měla zůstat přáními. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama