Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted vypráví Kevinovi, proč je u vchodu do jejich baru cedule zakazující surfování, a Barney se snaží přemluvit Marshalla, aby mu dovolil sundat kravatu s kachničkami... (TV Prima)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Deviata epizóda zo siedmej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Disaster Averted" (O fúz). Ted Mosby, Barney Stinson, Lily Aldrinová, Marshall Eriksen a Robin Scherbatska spomínajú v ich obľúbenom bare MacLaren na deň, kedy do New Yorku dorazil hurikán Irene. Ted bol vtedy na tento prírodný živel pripravený a chcel svojich priateľov evakuovať do bezpečia. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S tímto dílem jsem byl spokojen tak napůl. Devátá epizoda měla skvělý, předtitulkový, Barneyho úvod, který mě naladil na to, co přijde, ale pak už jsem tak nadšený nebyl. Abych to upřesnil; pokud šlo o kravatu, bavil jsem se výborně, ale celý ten příběh kolem hurikánu na mě příliš nezapůsobil, a pořád marně přemýšlím nad tím, jak mohl Marshall proletět oknem baru. / Poučení: Buď připraven! ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po delší době aspoň průměrná epizoda. Nejlepší část je Barneyho prošení o facku, úvod byl také skvělý. Za to závěr se nevyvedl a nebýt Barneyho a Marshalla, tak by to nebylo na tři hvězdy ani náhodou. ()

Reklama

Reklama